AMD FX 6300 ve GTX 1050 için termal macun önerisi

Gablanify

Hectopat
RAM
32GB 1600MHZ / 1X CORSAİR / 3X XASER RAM
Ekran kartı
MSI GTX 1050 2GB
Anakart
MSI 970 GAMING ANAKART
İşlemci
AMD FX 6300
Arkadaşlar geçen internet kafeden macun aldım 35 TL'ye, bende Zalman vardı bitti daha 1 yıl olduydu alalı (belki de olmamıştır bile). Zalman'ın işlemcinin üstünde 6 aydır duran macun çok daha etkiliydi, bu ekran kartımı 82 dereceyi gördürttü.
Bütçe: 200 TL.
İnanır mısınız bilmem ama şu anda korkudan ekran kartı yanar diye kapattım FIFA23'ü, kasanın kapağını açtım hemen önüne masa vantilatörü koydum anca soğuyor.
Ekran kartı: 36 derece.
İşlemci: 77-78 derece (ayrıca boştayken şuanda)

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen internet kafeden macun aldım 35 TL'ye, bende Zalman vardı bitti daha 1 yıl olduydu alalı (belki de olmamıştır bile). Zalman'ın işlemcinin üstünde 6 aydır duran macun çok daha etkiliydi, bu ekran kartımı 82 dereceyi gördürttü.
Bütçe: 200 TL.
İnanır mısınız bilmem ama şu anda korkudan ekran kartı yanar diye kapattım FIFA23'ü, kasanın kapağını açtım hemen önüne masa vantilatörü koydum anca soğuyor.
Ekran kartı: 36 derece.
İşlemci: 77-78 derece (boştayken şuanda ayrıca)
İnternet kafeden termal macun almak nedir? Yukarıdaki arkadaşın attığını alın gayet iyidir. Ama tasarruflu kullanın.

İnternet kafeden termal macun almak nedir? Yukarıdaki arkadaşın attığını alın gayet iyidir. Ama tasarruflu kullanın.

Nereden bileyim işte param yoktu o an onu aldım geçtim bilmiyordum ki, tasarruflu kullanma kısmına gelirsek arkadan hafif basıyorum hemen çok çıkıyor erkan kartına sürüp silmekten bıktım üst üste çok kaçıyor hep.

Bir de kuzene sorayım onda vardır belki biraz haber veririm o attığınız termal macun güzel duruyor yorumlara da baktım güzel macun.

Nereden bileyim işte param yoktu o an onu aldım geçtim bilmiyordum ki.

Bir de kuzene sorayım onda vardır belki biraz haber veririm o attığınız termal macun güzel duruyor yorumlara da baktım güzel macun.
Yok hocam valla sakın almayın onların vereceği macundan bir hayır gelmez zaten gelmemiş bile, inanın colgate dış macunu daha iyi soğutur 😂

Yok hocam vallahi sakın almayın onların vereceği macundan bir hayır gelmez zaten gelmemiş bile, inanın colgate dış macunu daha iyi soğutur 😂

Bence de bir hayır gelmez bir daha da almayacağım ayrıca bu PC'yi 2020 yılında millet 1500K'ya toplarken, abimle kuzenim güvenip oradan 3.5K'ya aldılar o zamanlar çok sağlam paraydı, PC parçalarından anlamıyordum eğer o zamanlar anlasaydım en kötü RTX 2060 sistem toplardım aaah ah o kazığı yediğimize inanamıyorum, aynı şekilde 240GB'lik markası yazmayan SSD'ye 500TL istemişti benden, geçen günde RTX 2070 sistem sordum adam 27k dediydi aşırı saçma bence, bir de bir ara deneyesim gelmişti vallahi yalan yok diş macunu acaba soğutur mu diye 😂
Çok kazık yani ne bileyim bir daha PC alırsam kendim toplarım elimdeki sistem şu an kaç TL eder ondan bile haberim yok yani teneke bir şey şu anda elimdeki.

Bence de bir hayır gelmez bir daha da almayacağım ayrıca bu PC'yi 2020 yılında millet 1500K'ya toplarken, abimle kuzenim güvenip oradan 3.5K'ya aldılar o zamanlar çok sağlam paraydı, PC parçalarından anlamıyordum eğer o zamanlar anlasaydım en kötü RTX 2060 sistem toplardım aaah ah o kazığı yediğimize inanamıyorum, aynı şekilde 240GB'lik markası yazmayan SSD'ye 500TL istemişti benden, geçen günde RTX 2070 sistem sordum adam 27k dediydi aşırı saçma bence, bir de bir ara deneyesim gelmişti vallahi yalan yok diş macunu acaba soğutur mu diye 😂
Çok kazık yani ne bileyim bir daha PC alırsam kendim toplarım elimdeki sistem şu an kaç TL eder ondan bile haberim yok yani teneke bir şey şu anda elimdeki.
Hocam elektronik veya onunla alakalı birşey alıyorsanız esnaftan almayın direkt internetten falan alın hem oraya göre daha ucuz oluyor hem de kaliteli.

Hocam elektronik veya onunla alakalı bir şey alıyorsanız esnaftan almayın direkt internetten falan alın hem oraya göre daha ucuz oluyor hem de kaliteli.

Bence de, artık hiçbir şey almayacağım, belki birkaç sene sonra 2. el GTX 1660 Super alabilirim diyeceğim onu da kazıktan veriyor 4.5k diyor, Sarı siteden alsam kargoyla kart sonra sorunlu çıkacak bir daha uğraş dur, en iyisi parayı biriktirip sıfır parça almak ve toplamak veya hazır sistem almak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı