AMD FX 6300 ve MSI GTX760 TF Gaming OC GDDR5 2GB tabanlı sistem

Lothbrok

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok kararsız kaldım 2500 TL bütçem var bu zorlamış halim fiyat performans açısından en iyi sistemi toplamaya çalıştım sizden isteğim ben 150 tl gibi az bir farkla daha iyi sistem toplarım diyen varsa buyursun bilgisini benden esirgemesin herkesin düşüncelerini bekliyorum iyi diyorsanız artık çok zaman kaybetmeden bu sistemi sipariş etmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
 
Bütçeyi biraz arttırıp bu sistemi alın.
asdasds.PNG
 
Kardeşim FX 6300 atmışsın benden de İ7 atmamı mı bekliyorsun :) Powercolor R9 serisinde en iyi iş çıkaran marka. Bu sistem sizin topladığınız sistemi ezer geçer söyleyeyim.
 
Kardeşim FX 6300 atmışsın benden de İ7 atmamı mı bekliyorsun :) Powercolor R9 serisinde en iyi iş çıkaran marka. Bu sistem sizin topladığınız sistemi ezer geçer söyleyeyim.
i7 at demedim en azından i5 olsun dedim.Ezer geçer değilde ekran kartı biraz üstünlük gösterebilir yorumunuz için teşekkürler.
 
Kardeşim sinirlenmene gerek yok son bütçeyi sordum yani daha fazla olabilirse İ5 atarız. Olmadı şuanlık 4 GB ram yapıp ileride bir 4 GB ram daha eklersin diyecektim. Ben anlamadım neden sinirleniyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı