FX 6300 ve Gigabyte GTX760 OC Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşlemcinin yanında stok soğutucu mevcuttur. Fakat daha iyi bir soğutma performansı için daha iyi bir işlemci soğutucu almanız gerekir. Stok soğutucu yeterince soğutmayabilir. Bu da ısınmaya ve performans düşüklüğüne yol açar.

COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE bu kasayı alabilirsin.
Kutudan çıkar soğutucu termal macunu sürülmüş bir şekilde merak etme :)
Arkadaşın önerdiği kasa'yı alabilirseniz pişman olmazsınız. Her yönü ile kusursuz bir kasa. Eksi bir yönü yahu evde doğal gazlı soba yanıyo ısın diye, ama bu kasa soğuk üflüyor kılima gibi.

- - - Güncellendi - - -

İyi soğutmazsa niye koysunlar o soğutucuyu? Akıl var mantık var OC yapılmadığı sürece götürür o soğutucu.
Akıl var mantık var ama soğutucu yok işte arkadaşım. Stok fanla oyunlarda 70 dereceyi gördüm, ama soğutucu ile 34-35 yük altında aradaki farkı anlan mı? Boşuna önermiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikail fidan çok güzel kasa önermişsin. Bütçemin yaklaşık 4 de 1'ini yiyor. :D Yinede sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akıl var mantık var ama soğutucu yok işte arkadaşım. Stok fanla oyunlarda 70 dereceyi gördüm, ama soğutucu ile 34-35 yük altında aradaki farkı anladın mı? Boşuna önermiyoruz.

Benim bilgisayar 212 ile boşta iken, 30-35 derece senin nasıl yükte o kadar olabiliyor?

Ben HYPER 103 kullanıyorum boşta 22-23 derece yükte 37'yi geçtiğini görmedim. Bu arada fanların devirlerini normalin üstünde tutuyorum ve kasada CM haf 912 ADVENCE.

Ekran kartı olarak Asus yada MSİ öneririm. Everest kasa yerine Cooler Master yada Corsair öneririm. HDD olarak ise Seagate yada WD öneririm.

Amd'nin stok fanı 3900-4000 rpm hızda dönüyor. Ayrıca işlemciniz Fx-8350 nasıl 70 dereceyi görebildiniz şaşırdım. Bu sorunu yeni soğutucu ile giderdiğinize göre size gelen stok fanda bir sorun olmalı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı