MetalCoreII güzel demiş, hiç dikkat etmemiştim imzandaki sisteme. Kardeşine (daha doğrusu artık kendine) alacağın sistemdeki ekran kartını R9 290 yapabilirsin. Özel soğutmalı modelleri bekle yalnız.
MetalCoreII güzel demiş, hiç dikkat etmemiştim imzandaki sisteme. Kardeşine (daha doğrusu artık kendine) alacağın sistemdeki ekran kartını R9 290 yapabilirsin. Özel soğutmalı modelleri bekle yalnız.
Vatan İSTWEST mağazasında olanları topladım ben zaten AMP!'yi Topkapı'dan getirteceğiz. Bir de beklemek istemiyor kendileri. GTX 770 SLİ GTX 690'dan iyi bir performans sunuyor. Neden kendime alayım anlamadım?
1.Evo neden M5A97 R2.0'ın nesi var?
2.Bronz
3.CL9
@Can Soylu
Vatan İSTWEST mağazasında olanları topladım ben zaten AMP!'yi Topkapı'dan getirteceğiz. Bir de beklemek istemiyor kendileri. GTX 770 SLİ GTX 690'dan iyi bir performans sunuyor. Neden kendime alayım anlamadım?
1.Evo neden M5A97 R2.0'ın nesi var?
2.Bronz
3.CL9
@Can Soylu
Çünkü tek ekran kartı her zaman çift ekran kartından iyidir. Gerek güç tüketimi olsun, gerekse oyunlardaki sürücü desteği olsun. Zotac pişmanlıktır bu arada, GTX 770 sürümü referans ile aynı sıcaklık değerlerine sahip, benden söylemesi.
Bir kaç konu daha açmışsın. Benim sistemim, kardeşime toplayacağım sistem. Şimdide kardeşime toplayacağım sistem, arkadaşıma toplayacağım sistem diye konu açmışsın. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Bunları neden bir konuya yazmıyorsun?
Ya da madem daha önce kendine sistem topladın, sistem toplamayı biliyorsan neden defalarca konu açma gereği duyuyorsun? Bana hiçte inandırıcı gelmiyor.