Amd Fx-6300 vs. I5 4670K sistem

Makaleler
4
Birinci sistem arkadaşım için:

• İşlemci:Amd Fx-6300
  • Anakart:M5A97 R2.0
  • Ram:GSkill Ripjaws (2x4GB)8 GB 1866 Mhz
  • Ekran Kartı:Asus DCU II HD7870
  • HDD:WD Caviar Green 1TB 7200 Rpm
  • İşlemci Soğutucu:Contac 30
  • Monitor:AOC 21.5''E2260 2ms
  • Kasa:Haf 912 PLUS GX 750W 80+

İkincisi Kardeşime:

• İşlemci:I5 4670K
  • Anakart:MSI Z87-G45 Gaming
  • Ram:GSkill Ripjaws (2x4GB)8 GB 1600 Mhz
  • Ekran Kartı:Zotac GTX 780 AMP!
  • Monitor:AOC 21.5''E2260 2ms
  • Kasa:Haf 912 PLUS GX 750W 80+
  • HDD:WD Caviar Black 1TB

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk sistemde ekran kartını R9 270x yaparsan daha ucuz ve daha performanslı olur.

Bu arada kendi sistemini kardeşine ver, kardeşine toplayacağın sistemi de kendine al :)

1. Anakart evo modeli alirsan daha iyi olur.
2. Guc kaynagi 80+ ney ?
3. Ramler CL kaç?
Bunlarin disinda cok iyi sistem toplamissin.
Zotac'dan uzak durun. ASUS, MSI, Sapphire, Gigabyte alın. 7870 yerine de R9 serisine göz atabilirsiniz.
Zotac gayet iyi bir marka. Serverlari olan bir arkadasim kullaniyor ve cok memnun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk sistemde ekran kartını R9 270x yaparsan daha ucuz ve daha performanslı olur.

Bu arada kendi sistemini kardeşine ver, kardeşine toplayacağın sistemi de kendine al :)
MetalCoreII güzel demiş, hiç dikkat etmemiştim imzandaki sisteme. Kardeşine (daha doğrusu artık kendine) alacağın sistemdeki ekran kartını R9 290 yapabilirsin. Özel soğutmalı modelleri bekle yalnız.

MetalCoreII güzel demiş, hiç dikkat etmemiştim imzandaki sisteme. Kardeşine (daha doğrusu artık kendine) alacağın sistemdeki ekran kartını R9 290 yapabilirsin. Özel soğutmalı modelleri bekle yalnız.
Vatan İSTWEST mağazasında olanları topladım ben zaten AMP!'yi Topkapı'dan getirteceğiz. Bir de beklemek istemiyor kendileri. GTX 770 SLİ GTX 690'dan iyi bir performans sunuyor. Neden kendime alayım anlamadım?

1.Evo neden M5A97 R2.0'ın nesi var?
2.Bronz
3.CL9
@Can Soylu

Vatan İSTWEST mağazasında olanları topladım ben zaten AMP!'yi Topkapı'dan getirteceğiz. Bir de beklemek istemiyor kendileri. GTX 770 SLİ GTX 690'dan iyi bir performans sunuyor. Neden kendime alayım anlamadım?

1.Evo neden M5A97 R2.0'ın nesi var?
2.Bronz
3.CL9
@Can Soylu
Çünkü tek ekran kartı her zaman çift ekran kartından iyidir. Gerek güç tüketimi olsun, gerekse oyunlardaki sürücü desteği olsun. Zotac pişmanlıktır bu arada, GTX 770 sürümü referans ile aynı sıcaklık değerlerine sahip, benden söylemesi.

Bir kaç konu daha açmışsın. Benim sistemim, kardeşime toplayacağım sistem. Şimdide kardeşime toplayacağım sistem, arkadaşıma toplayacağım sistem diye konu açmışsın. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Bunları neden bir konuya yazmıyorsun?
Ya da madem daha önce kendine sistem topladın, sistem toplamayı biliyorsan neden defalarca konu açma gereği duyuyorsun? Bana hiçte inandırıcı gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı