AMD FX 6350 mi, Intel i5 mi?

Enes Gürer

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir tane pc toplamayı düşünüyorum. AMD fx x6 6350 mi intel core i5 mi alsan diye düşünür oldum önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel tavsiye ederim. i5 4670K serisi.

Bu cevaplama tarzindan artik vazgecmek gerektigini dusunuyorum.Ben de bu forumu takip etmeye baslamadan once pc ile ilgili hic bir sey bilmedigimden bu sekilde soru soran arkadaslari cok iyi anliyorum.

"Intel tavsiye edersin, 4670K tavsiye edersin" neden?

Butce sormuyosun, ne icin kullanacagini sormuyosun, oyun icinse hangi oyunlari oynamak istedigini, oyun oynarken kac FPS ile tatmin olacagini sormuyosun. Intel tavsiye edersin. Su forumda butce kisitlamasi olmayan birine AMD tavsiye eden gordun mu?

(Forumlarda bu tarz tartismalari hep abes bulmusumdur ama dayanamadim)

Hakan Özdek, yönetim bu konuda birşey yapmadığı sürece insanlar amd mi intel mi diye konu açmaya devam edecek. İnsanlar da "bekara karı boşamak kolay" misali atıp tutmaya devam edecek.
Masaüstü Bilgisayarlar bölümünde yönetim tarafından AMD - Intel ile ilgili sabit bir konu olmalı. Hangi bütçeye göre hangi sistem seçilmeli, artıları eksileri, güç tüketimleri, overclock performansları ile ilgili yüzeysel ve basit bilgiler bile insanlarda fikir oluşturmak için yeterli olur.
İnsanların bu konuyu okumadan başlık açmaları, açılan konulara "oyun için amd, render için intel" yorumları da yasaklansa herkes için daha doğru ve temiz bir forum ortamı olur. Bu benim şahsi görüşümdür.
Yönetimi duruma el atmaya davet ediyorum :)

@Oldsardokar 4670K tavsiye etmemin sebebi günlük kullanımda ve günümüz oyunlarında daha rahat ve bir f/p ürünü olduğundandır arkadaş ne yapacağını söylemedi sadece tavsiye istedi bende 'bana göre' iyi olanı söyledim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı