AMD FX 8120 R7 265 Sistem Güncelleme Sonrası Açılmama Sorunu

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum. Sistem:
  • Philips 227ELH 22” LED Monitör
  • AMD FX 8120 3.1 GHz 8 Çekirdek İşlemci
  • GSKILL 8GB(2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 RAM
  • Gigabyte GA-970A-DS3 AM3+ Anakart
  • Powercolor R7 265 TurboDuo OC 2 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
  • Seagate 1 TB Harddisk
  • Zalman CNPS 10X Extreme İşlemci Soğutucusu
  • Cooler Master 750W Güç Kaynağı
  • Cooler Master HAF 932 Full Tower Kasa
Dün saat 7 sularında Windows kendini tam ben oyuna girecekken güncelledi, bundan 1 saat sonra bilgisayar kendi kendine reset attı, yaklaşık yine 1 saat sonra bir kez daha resetledi kendisini. Bu sıralar ağır bir iş yapmıyordum, Youtube'da video izleyip, Facebook'ta geziyordum vs. Saat 10 civarlarında yine kendini resetlermiş gibi oldu, kapandı ve bir daha açılmadı. Kapandıktan sonra tüm fanları çalışıyordu, fakat ekrana görüntü gelmiyordu. Bu sırada bilgisayarda herhangi bir overlock bulunmuyordu (Önceden overclock yapmıştım, fakat bir fark göremediğim eski ayarlara çekmiştim).
Işıklandırmalara sahip klavye ve mouse kullanıyorum, bilgisayarı açtığım gibi onların ışıkları yanardı normalde, bu süre zarfında yanmadı. Telefonu USB ile bağladıgımda telefon sarj oluyordu ama. Bilgisayardan herhangi bir koku vs gelmedi (Isınmadan kaynaklı olacağını sanmıyorum), o sırada deprem falan da olmadı (Sabit diski suçlayacak arkadaşlar için :)). Kasayı açtım, ekran kartını söküp alttaki PCI-Express portuna taktım, yine açılmadı. RAM'leri farklı slotlara taktım açılmadı, tüm kabloları tek tek kontrol ettiğimi söyleme gereği bile duymuyorum. Lanetlendiğim dışında bir fikriniz varsa belirtirseniz çok memnun kalırım :) Peşinen teşekkür ederim herkese. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı