AMD FX-8150 RAM Önerisi

hakean

Hectopat
Yer
Kütahya
Herkese merhaba. Bileşenleri yeni değiştirmiştim fakat biraz aceleye geldi ve aldığım yerde hemen elden alınabilecek ne varsa onları aldım malesef. Şimdi FX8150BE'ye sahibim ve 1333Mhz ram kullanıyorum fakat CPU'mun minimum ram frekans desteği 1866Mhz'imiş.

Anakartım : GIGABYTE - Anakart - Soket AM3+ - Yonga Seti 970 - GA-970A-DS3 (Rev. 1.1) - Tanıtım

Anakartım ise 2000MHz'e kadar destek verebiliyor (çevirime göre). Sorum şu: Birkaçtane ram buldum 1866Mhz. Ben 2100MHz ram taksam hem işlemcim hemde anakartım destekler mi. Şuana kadar çoğu şeyi danışmadan yaptım şimdi danışayım dedim.

En yakın alabileceğim bir ürün VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB RipjawsX DDR3 1866MHz CL10 Tek Mod

Oğuzhan'a katılıyorum. 1866Mhz'den sonra fazla bi performans artışı veya kullanımı olmuyacaktır zaten.

Teşekkürler 1gündür cezalıyım yazamıyorum k.bakmayın . İlerid tekrar o 4lükleri 8 yapmak istemiyorum sorun oradazaten 8x2 vea 8x1 olursa daha iyi olacaktı bilmiyorum yani 4x2 almak ne kadar mantıklı 32gb ram desteği varken nden bütün nimetlerinden yararlanmayayım ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı