AMD FX 8150'e Uygun SSD

Sen geç siparişi. Abi girsin baksın testlere.. En uzun dayanan EVO, en fazla garanti süresi olan EVO, RAPID ile RAID hızına ulaşabilen EVO ... Eee bu neyin kafasını yaşıyor o zaman ? O %30-%40 dediği şey OP'yi ayırmazsan her diskte olur. Hatta OCZ'de falan bu değer çok daha yüksek. En yüksek stres dayanıklılığı (özel olarak dayanıklılık serileri dahil değildir) EVO'da, en çok sıcaklık farkına dayanabilen EVO. Sen o SSD al ve 2-3 sene sonra gelsin bakayım g*t oluyor mu olmuyor mu ?

Edit: Hatta sen onu bu foruma çağırsana.. Adam gibi gelsin yüzümüze söylesin o araştırılmamış yalanları ...

Sen geç siparişi. Abi girsin baksın testlere.. En uzun dayanan EVO, en fazla garanti süresi olan EVO, RAPID ile RAID hızına ulaşabilen EVO ... Eee bu neyin kafasını yaşıyor o zaman ? O %30-%40 dediği şey OP'yi ayırmazsan her diskte olur. Hatta OCZ'de falan bu değer çok daha yüksek. En yüksek stres dayanıklılığı (özel olarak dayanıklılık serileri dahil değildir) EVO'da, en çok sıcaklık farkına dayanabilen EVO. Sen o SSD al ve 2-3 sene sonra gelsin bakayım g*t oluyor mu olmuyor mu ?

Edit: Hatta sen onu bu foruma çağırsana.. Adam gibi gelsin yüzümüze söylesin o araştırılmamış yalanları ...
Yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Samsung 840 EVO 120 GB SSD Disk MZ-7TE120BW | Sabit Diskler | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş siparişini geçiyorum yarın.

Elektronik konuda çok şanssız birisiyim. Şuana kadar 4 anakart değiştirdim hepsi bozuk çıktı. 6 ekrankartı değiştirdim 4'ü bozuk çıktı (Nvidia 9800 gt [garantiden gelende bozuk çıktı], gtx 560, gtx 770). Yani demek istediğim çok şanssız bir insanım :D Garanti servisi exa bilgisayarın çok güzel ve beni hiç üzmediler. Bu yüzden exadan alıcam :) Samsung 840 EVO 120 GB SSD Disk MZ-7TE120BW | Sabit Diskler | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş yarın sipariş geçicem, akşam 6'da yola çıkıcak. Herşeyi ayarladım abi :D Sana çok teşekkür ederim abi. Senin yardımların olmasa karambole sipariş geçicektim. Yardımların için sana çok minnettarım.

Önemli değil. Eğer ürünü aldığında sorun yaşar isen direk söyle elimden geldiği kadar yardımcı olayım. Gerçi SSD'nin bozuk olma ve 2-3 gün sonra bozulma ihtimali trilyonda birdir ama.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı