AMD FX 8300 nasıldır?

ChikiTiger

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 4600H - GTX 1650 - 16GB 3200 MHz - Acer Nitro 5
Arkadaşlar FX8300 kullanıyorum. Ama ilerde degiştirmem gerekir mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz genel bir soru olmuş; Yeni evliyim, ileride hatunu değiştirmem gerekir mi gibi
Bu tamamen; İhtiyaçlarını ne oranda karşılayabildiği ile alakalı. Elindeki üründen ne denli memnun olduğunla alakalı. Bana kalsa 3 sene daha kullanırım o işlemciyi.
  • CPU kullanımın tavan yaptığı vakit değiştirebilirsin. Üst segment bir GPU'ya geçtiğin vakit değiştirebilirsin.

FX Serisinin cenazesi kalktı geçen cuma günü

FX4100 kullanıyorum halen daha, bu kadar nankör olmayın eski nesil parçalara karşı
Nankörlükten ziyade ileriye dönük değil artık hani bir sebepten dolayı kız arkadaşından ayrılırsın ya ama halen seversin onun gibi birşey. (Geçen sene Q8400 kullanıyordum)

İki yıldır kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntım olmadı. Dolar kuru böyle devam ederse kullanmaya devam edeceğim.

İki yıldır kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntım olmadı. Dolar kuru böyle devam ederse kullanmaya devam edeceğim.
Asıl hemen bilgisayar almak gerekiyor. İlerde ne olacağı belirsiz. Daha da yükselirse hiç alamayabiliriz. Benim şu an tek korkum elimdeki bilgisayarımın bozulması. Bilgisayar fiyatları giderek pahalılaşıyor ve bilgisayarım 6 yıldır benimle. Giderek ömrünü tamamlıyor.

Onun yerine daha güncel alternatifler var. 8. nesil intel mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…