AMD FX 8300 nasıldır?

Asıl hemen bilgisayar almak gerekiyor. İlerde ne olacağı belirsiz. Daha da yükselirse hiç alamayabiliriz. Benim şu an tek korkum elimdeki bilgisayarımın bozulması. Bilgisayar fiyatları giderek pahalılaşıyor ve bilgisayarım 6 yıldır benimle. Giderek ömrünü tamamlıyor.
Bir yandan hak veriyorum size. Asgari ücret ile çalışan biri olarak elimde ki ile yetinmeye devam edeceğim zira gününüz piyasasında orta sınıf bir ekran kartı bile 1000 liradan başlıyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı.

Bu zamana kadar iyi bile dayanmış.
Bunu neye göre dediniz çok merak ediyorum. Günümüzde Core 2 makinalara bile SSD takınca günlük görevlerini fazlasıyla yerine getirebiliyorken, Fx 8300 serisi bir işlemciye bu cümleyi hangi anlamda kurdunuz merak ediyorum açıkcası. Herkez 1070 üstü grafik kartı kullanıp render almıyor, bilin istedim.

Asıl hemen bilgisayar almak gerekiyor. İleride ne olacağı belirsiz. Daha da yükselirse hiç alamayabiliriz. Benim şu an tek korkum elimdeki bilgisayarımın bozulması. Bilgisayar fiyatları giderek pahalılaşıyor ve bilgisayarım 6 yıldır benimle. Giderek ömrünü tamamlıyor.

Hocam size gelecekten bilgi veren bu usta kimdi acaba söyler misiniz? İleride ne olacak falan bir soralım ona göre belki yatırım yaparız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı