AMD FX 8300 tabanlı sistem toplama

İntel pahalı geliyor ama sıvı soğutma ve Amd ucuz. Bu bütçe ile kesinlikle İntel'e yönelin.

Bana göre yakın zaman içinde herkes sıvı soğutmaya geçecek. Kaliteli soğutmanın performansı çok etkilediğini düşünenlerdenim.

Hangi site ? Sinerji sanmıştım ama onda 1000 tl.

İyi bir sıvı soğutma 400 TL'nin üzerinde başlıyor. İlerde OC işi sadece zevk için yapılacak diye düşünüyorum zira her şey çok iyi optimize ediliyor ve teknoloji geliştikçe üretilen bileşenler daha az ısınıyor, daha az güç tüketiyor böylece soğutmada gereksizleşiyor. Kısaca düşüncene katılmıyorum.

Hangi site ? Sinerji sanmıştım ama onda 1000 tl.

850 TL'yi duydun ya hemen koş Burası Türkiye dostum

İşlemci Sinerji'de 1050 TL de onu dedim. Sanırım KDV dahil fiyatı...

Bu saatten sonra AM3+ soket tercih etmeyin, ölü sokete boşu boşuna para vermeye gerek yok. 800 TL'lik işlemcisi bile I5 4460'a karşı oyunlarda üstünlük sağlayamıyor. DX 12 ile tüm çekirdeklerin çalışacağını söylediniz buna bel bağlamanızı tavsiye etmem. Tek çekirdek performansı gerçekten çok geride Intel'e göre. DirectX 12 AMD'ye yarayacağı kadar Intel'e de yarayacak o yüzden boşuna ümitlenmeyin. AMD işlemci alınmaz bu saatten sonra tek alınabilir işlemci FX 6300 benim gözümde.

Bana göre yakın zaman içinde herkes sıvı soğutmaya geçecek. Kaliteli soğutmanın performansı çok etkilediğini düşünenlerdenim.
i3 ve K ibaresiz i5 kullananlar kullanmaz bence. Kaliteli soğutma kesinlikle daha uzun süre performans vermesini sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…