sSLeAUSDMYa
Hectopat
Bütçe nedir? Ayrıca daha fazla FPS istiyorsan Intel'li bir sistem toplamalısın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş sistemleri belirtip ikinci el demiş. Demek ki bütçesi fazla değil. Düşük bütçeye de sırf 5 FPS için Intel alınmaz.Bütçe nedir? Ayrıca daha fazla fps istiyorsan İntel'li bir sistem toplamalısın.
Ben ona sordum?Arkadaş sistemleri belirtip ikinci el demiş. Demek ki bütçesi fazla değil. Düşük bütçeye de sırf 5 FPS için Intel alınmaz.
Konu sahibi olup olmamam önemli değil. Konu sahibinin bu iki sistem dışına çıkamayacağını belirttim, çünkü o da belirtmiş. Daha bugün üye olmuşsunuz direkt konuyu okumadan "fazla FPS için Intel" modunda mesaj atmışsınız. Konuyu okusaydınız aynı soruyu farklı bir şekilde ben dahil başkalarının da sorduğunu ve konu sahibinin verdiği cevapları okusaydınız böyle bir tavsiye yapmazdınız.Ben ona sordum?Konu sahibi değilsin.
Belki bir durum değişti ve konu sahibine bir yerden para geldi? Bunları bilemezsin.Konu sahibi olup olmamam önemli değil. Konu sahibinin bu iki sistem dışına çıkamayacağını belirttim, çünkü o da belirtmiş. Daha bugün üye olmuşsunuz direk konuyu okumadan "fazla fps için intel" modunda mesaj atmışsınız. Konuyu okusaydınız aynı soruyu farklı bir şekilde ben dahil başkalarının da sorduğunu ve konu sahibinin verdiği cevapları okusaydınız böyle bir tavsiye yapmazdınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.