AMD FX 8300 vs Ryzen 5 1500X

Ben ona sordum? :) Konu sahibi değilsin.
Konu sahibi olup olmamam önemli değil. Konu sahibinin bu iki sistem dışına çıkamayacağını belirttim, çünkü o da belirtmiş. Daha bugün üye olmuşsunuz direkt konuyu okumadan "fazla FPS için Intel" modunda mesaj atmışsınız. Konuyu okusaydınız aynı soruyu farklı bir şekilde ben dahil başkalarının da sorduğunu ve konu sahibinin verdiği cevapları okusaydınız böyle bir tavsiye yapmazdınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi olup olmamam önemli değil. Konu sahibinin bu iki sistem dışına çıkamayacağını belirttim, çünkü o da belirtmiş. Daha bugün üye olmuşsunuz direk konuyu okumadan "fazla fps için intel" modunda mesaj atmışsınız. Konuyu okusaydınız aynı soruyu farklı bir şekilde ben dahil başkalarının da sorduğunu ve konu sahibinin verdiği cevapları okusaydınız böyle bir tavsiye yapmazdınız.
Belki bir durum değişti ve konu sahibine bir yerden para geldi? Bunları bilemezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı