Başarılı Kurulum AMD FX 8320, GTX 660 EL CAPİTAN 10.11.2

Merhaba arkadaşlar, uzun uğraşlar sonucu AMD sistemime El Capitan kurdum.

DONANIM:
  • AMD FX 8320 İŞLEMCİ
  • GIGABYTE 970A-UD3P AMD970/SB950 AM3+DDR3 200 MHZ
  • -ZOTAC NVİDİA GE FORCE GTX 660
  • -SANDİSK 128 GB SSD
BOOTABLE USB OLUŞTURMAK İÇİN UYDUĞUM REHBER.
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Linkdeki rehbere uyarak USB'yi hazırladım.
  • Kurulum sırasında USBEHCİ hatası aldım.
  • [GUIDE] USB Fix El Capitan 10.11 - OSx86 10.11 (El Capitan) linkteki kextleri /System/Library/Extensions/IOUSBHostFamily.kext /Contents /PlugIns in içine kopyaladım.
  • Boot edebilmek için nv_disable=1 USBBusFix=Yes boot flags larını kullandım.
  • Sıkıntısız bir şekilde kuruluma başladım fakat çok yavaş bir kurulum gerçekleşti. Language chooser font hatası kurulumun cok uzun sürmesine sebeb oldu.
  • Yaklaşık 2 saat sonunda kurulum bitti.
Kurulum sonucu bütün driverleri kextleri yükleyerek sıkıntısız bir şekilde çalıştırmayı başardım. Fakat sistem gayet güzel çalışmasına rağmen ekranın bazı yerlerinde renk piksellenmeleri oldu. Heves edip kurdum eminim birçok arkadaşta amd işlemciye sahip olup nireshi beklemektedir. AMD kullanan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Merhaba,
Ben de şuanda niresh mavericks kurulu. Xcode'un son sürümünü kurmak için ben de amd sistemime el capitan kurmak istiyorum. 10.11.2'yi nerden indirdiniz?

Ben de usbehci hatası aldım ve dediğiniz kextleri kopyaladım. Kuruluma geçti. Çok yavaş yüklüyor bende de.

Fx 8350
990xa ud3
Gtx 970

El capitan'ı Appstore üzerinden indirdim, hackintoshzone da amd fx kernel ları var ordan kerneli değiştirmen gerekebilir, başka bir harddiske kurulum yapmayı dene sıkıntı yaşarsan maverick ile açıp değişiklikler yapabilirsin. USBEhci hatasını birkaç kernel denedikten sonra USBBusFix=Yes komutuyla geçtim , yükleme bende de çok yavaş oldu ama sonunda yüklendi. İlk açılışta beyaz ekranda 4 dakika falan bekledikten sonra açıldı. Baya bir zor ben sabah akşam uğraşmıştım deneye deneye yaptım.

Kurulum öncesi aldığım usbehci hatalarını maverickste usb diske( /System/Library/Extensions/IOUSBHostFamily.kext /Contents /PlugIns) dummy kextlerini yükleyerek ve USBBusFix=Yes flagini deneyerek geçtim. 2 saatte kurulumu yaptım. Kurulumdan sonraki açılışta usbden chamelon bootloader ile kurulumu yaptığım diske devam etmeyi isteyince mevcut kernelle şu zıplayan sıfırdan sonra restart yapıyor. Windows üzerinden paragonla el capitanın olduğu harddiski açıp shaneee'nin kurulum vidyosundaki kerneli yükledim. Bu seferde usbehci hatalarına başlıyor. Ne yapcam bilemedim gerçekten.

Sizler gene kurulumu tamamlamışsınız ben Niresh Yosemite sürümünü kuramadım ne yazık ki.
Sistem: Amd fx 8320
Asus M5A99X Evo R2.0
HD7850 2 adet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…