Başarılı Kurulum Casper Nirvana NB - OS X 10.11.2 El Capitan

Öncelikle herkese merhabalar, iyi forumlar.

Casper Nirvana NB 15.6 (CN)
Kodu = C.N.KPI-620L

Donanım;

• İşlemci = i7-620M
  • Ekran kartı = Optimus destekli İntel HD Graphics ve AMD Radeon HD 5650M
  • RAM = 6 Gigabyte DDR3
  • Anakart = H36STÇipset

D1701CB88C72456D9D95245612B78F4C.jpg

Herhangi bir BIOS ayarı yapmadan kurulumu Clover Bootloader ile gerçekleştirdim.
BIOS'a girmek için F2 tuşuna basmamız yeterli.
Boot menü için ESC tuşuna basmamız yeterli.

Çalışan donanımlar;

Ethernet için gerekli olan kext = Killer ALXEthernet.kext
Wifi kart = Otomatik kendi algıladı. Atheros AR9285
Ses için gerekli olan = VoodooHDA 2.8.7 versiyon.
Kamera aktif çalışıyor.
Ekran kartı İntel HD Graphics çalışıyor.

Çalışmayan donanımla karşılaşmadım. Herkese başarılar dilerim.
Yaşasın OS X El Capitan 10.11.2

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl kurdun sayın kardeşim, kurdum kurdum diyorsunda nasıl kurduğunu anlatmıyorsun? telefonun kaç??? ancak telefonla iletişim kurabiliriz sanırım.

Yosemite üzerinden appstore' den indirdiğim El Capitan İmajı ile ve Clover ile yükledim. Biraz sorun yaşadım usb2.0 yüzünden
Bu sitede' ki kext dosyası ile çalıştırmayı başardım.
USB-Fix for El Capitan

Bende bilgisayar acer siteden indirdiğim el capitanı kurdum o kadar. USB hazırlayabildin mi sitedeki yönergelerle
Usb ile kurulum yapamıyorum. Sadece işletim sistemi üzerinden kurulum yaptım

Nasıl kurdun sayın kardeşim, kurdum kurdum diyorsunda nasıl kurduğunu anlatmıyorsun? telefonun kaç??? ancak telefonla iletişim kurabiliriz sanırım.
Yosemite üzerinden appstore' den indirdiğim El Capitan İmajı ile ve Clover ile yükledim. Biraz sorun yaşadım usb2.0 yüzünden
Bu sitede' ki kext dosyası ile çalıştırmayı başardım.
USB-Fix for El Capitan

Usb den kurulum yapamadıysanız, nasıl oluyorda dmg dosyasını boot ettiniz sisteme, kurulum ya cd den olur yada usb den yoksa windows içinden kurulum yaptım demeyin. Veya hdd içine bıraktığınız dmg yimi boot ettiniz? nasıl kurulum yaptığınızı detaylı anlatırmısınız. Ayrıca telefonunuzu alabilirmiyim?

Ayrıca çöken pc yi nasıl düzelttiniz?
Evet kardeşim HDD içine attığım orjinal El Capitan imajı ile boot edip kurulum yaptım. Usb üzerinden kurulum yapmadım.

Win32diskimager programı ile usb hazırlayabildin mi?
Hazırladım fakat Usb üzerinden kurulum yapamadım. Sadece sürüm yükselterek yükleyebildim.

Bende biosdan sonra direk kurulum ekranı geldi şans galiba yada her ne ise. Bide şu wireless i halledeydim süper olacaktı:)

Windows kuruluyken Fn+F3 tuşlarıydı. Mac os x kuruluyken aynı tuşlara basıyorum ama hiçbirşey yok. Wi-Fi açık konumda zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı