Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O işlemciye overclock yapılması gerekiyor. Bu yüzden iyi bir soğutucu gerekir ve 426 + 100 = 526 civarı tutar. O fiyata i5 4460 alırsan daha çok performans alırsın. 8 çekirdek olması seni yanıltmasın.
Overclock performansı ve fiyatı göz önüne alındığında fx 8350 yerine tercih edilebilir. Overclock yapılmadan zaten 4460'a yakın bir işlemcidir. Overclock edildiğinde olumlu yönde fark artar ki 1 ghz civarı overclock mümkündür.