AMD FX 8320 Overclock Performansı

Overclock yaparak performansı yükseltebilirsiniz. FX9590'e yakın bir performans verecektir ama frekans değerine bağlı.
Oyun oynayacaksanız pek bir fark olmayacak.

Hayır ulaşmaz. Ulaşa da bilir. Bunu hiç kimse önceden söyleyemez. AMD FX ler genelde 4.5den sonrasını çok zor görür. Şansınıza takoz çıkma ihtimali de var. Bunu alacağına i5 4460 al.

Asım Demir yorumun için teşekkür ederim. Abim Autocad gibi programlar kullanacak, bende oyun oynayacağım. Ekran kartımda
GTX 970 olacak.

Hayır ulaşmaz. Ulaşa da bilir. Bunu hiç kimse önceden söyleyemez. AMD FX ler genelde 4.5den sonrasını çok zor görür. Şansınıza takoz çıkma ihtimali de var. Bunu alacağına i5 4460 al.
Zor mu ? Ben fx 6100 ü 4.7 de kullanıyorum,stabil hemde.

Merhaba arkadaşlar, ben şu işlemciyi alıp overclock etsem acaba Fx X8 9590 gücüne ulaşır mı? Bunların arasındaki farklar ne ? Cevaplarsanız sevinirim.

www.vatanbilgisayar.com: Amd Fx X8 8320 Soket Am3+ 3.5Ghz 16Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar
Çarpanını 17.5 den 23.5 a çıkar. Ama voltajıda orantılı olarak arttırman lazım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı