AMD FX 8320 sonrası performans düşüşü

• Konuyu başlatan esco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 595

esco

Kilopat
Arkadaşlar anakartım sorunluydu. Değişmesi gerekiyordu. Bilgisayarcım MSI 970 anakart önerdi aldık. Onunla birlikte işlemci olarak, AMD FX 8320 aldık. Güzel paralar gitti. :) ancak gel gelelim performans artacağına düştü, masaüstünde bile eskisinde olmayan bir hantallık var. Arkadaş anakart ve işlemciyi değiştirirken 4 GB RAM slotu bozulmuş haberin olsun şu an bilgisayarında 4 GB RAM var dedi, dedik ilerde hallederiz onu.

4 GB RAM bu kadar etkiler mi? Bu performans kaybı ondan mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıdan aldım, sıfır ürünler, işlemci 1 haftalık sadece.
Adamın dükkanı belli numarası bell, bozuk mal satsa ben o dükkanı indirmez miyim kardeşim, niye böyle bişey yapsın.

1 Haftalıksa ve açılmışsa sıfır olmuyor.

Oyunlarda aldığınız FPS'ler nasıl? Önceki sisteminiz neydi?

Sadece işlemci 1 haftalık anakart 0. CS GO'da en fazla 140 FPS gördüm, masaüstünde YouTube'da tam ekran yaparken bile direkt hızlı yapmıyor.
Öncekin de ne anakart vardı bilmiyorum ama işlemci i5'di ama düşük nesildi.

MSI 970 4 slotluk bir kart eğer bir tanesi bozulursa diğerlerini kullanabilirsin.

Yanlış anladınız RAM'in kendisi bozulmuş ben yanlış anlattım galiba. Anakartlık bir mevzu değil.

Normal olma şansı yok, ya da bilgisayarcı beni yanlış yönlendirdi. Eski parçalardan daha güçlü dedi bunlar parçaları internete yazıp giriyorum hala pahalı parçalar dediği fiyatlar. AMD HD7800 ekran kartı var SSD de var sistem de

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı