Satılık AMD FX 8320 ve Asus M5A78L-M LX3

furkanbeyhan

Hectopat
Daha fazla  
AMD FX 8320 fiyatı 350tldir garanti belgesi var ama kutu ve faturası yok.
Asus m5a78l-m lx3 fiyatı 100tldir garantisi ve kutusu olup faturası yoktur.

Ürünler 1 seneliktir herhangi bir problemi olmayıp temiz kullanılmıştır. Musait bir zamanda fotoğraf eklenecektir.

Hocam işlemci için biraz indirim falan yapabilirmisin? Almayı düşünüyorum lakin biraz pahalı geldi. :)

Aklındaki fiyatı iletirsen olumlu olumsuz bilgi verebilirim, sonuç olarak bende işlemci alacağım için fiyat konusunda pek düşmek istemiyorum.

Hocam işlemci için biraz indirim falan yapabilirmisin? Almayı düşünüyorum lakin biraz pahalı geldi. :)

İyi akşamlar dostum beni eklermisin ciddi aliciyim konusalim face adresim ekle kemalsnmz kemalsnmz snmz

İşlemci: 2. el AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB 350 TL Sanalpazar.com'da
Ürünleri resimleri ile birlikte sanalpazara ekledim. İlgilenen arkadaşlara duyrulur

Anakart satıldı, sadece işlemci kaldı almak isteyen arkadaş 300tl ye satın alabilir. Güvenli ticaret ile sahibinden.com da 330tl (taksit imkanı var) Sanalpazar.com da 320tl
Direk havale ile 300tl den satabilirim.

hocam bir sorum olacak o anakarttan bende aldım fakat yeni sistemimde biosa giremiyorum neden acaba klavye ışığım yanıyor ama neden olabilir klasik yuvarlak girişli klavye mi almam gerekiyor acaba ? siz nasıl yapmıştınız

ek olarak anakart kablolarında problem yaşadım.Lütfen anakartınızı pc içinde çekip atabilirmisiniz? sistem yeni fakat kullanamıyorum. teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı