Başarılı Kurulum Amd Fx 8320 ve HD 7870

Merhaba uğraştığım bir kurulumu gerçekleştirdim. Kurulumda Niresh 10.9 kullandım. ".dmg" dosyasını USB belleğime yazdırdım. İlk kurulum esnasında "amdfx -v -x" parametrelerini yazdım. Kurulumda özelleştir menüsünden bilmediğim şeyleri seçmedim sadece bildiklerimi işaretledim. İlk açılışta "-v -x" parametresini girdim. Niresh "kext" dosyalarını yüklemeyi bitirince bilgisayarımı yeniden başlattım. Birdaha hiçbir parametre girmeden sisteme girip "Multibeast" ile eksik driverlerimi kurdum. Sistemim herşeyiyle çalışmakta USB 2.0 ve 3.0 çalışıyor. SSD kullanmıyorum. Sistemim aşşağıda bu arada ekran kartım için hiçbir şey yapmadım kendiliğinden tanıdı. Bu arada son bir sorum olucak: Bir müzik dinlerken bası açamıyorum açtığım anda vıııııınnnnnn diye bir amfi sesi gelmekte. Bende korkudan hoparlör patlar diye hemen kısıyorum sesi. Sizce sorun nedir ? "Multibeast" üzerinden driver olarak hem "With DSDT" hem de "Without DSDT" olarak kurdum. Ses kartım onboard Realtek ALC892 modeli. Sistemim:
  • MSI 970A-G46
  • Amd Fx x8 8320
  • Asus HD7870
  • 4x2 8 GB Gskill 1866Mhz

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…