AMD FX 8350 macOS kurulumu

Monitör siparişi verdim. Evdeki hd tv denedim hic birinden sonuç alamadım ve bunlar hariç nette bulduğum v4.5 imaj AMD uyumlu v3 imajı anlamadım gitti. PC'ye de hakim biriyim ama çok yordu beni sadece sanal sürücüde calıştırabildim amacım photosop derleri verirken daha temiz bir görüntü almak. Şu sistemi mi bir inceleyin ricam gerekirse parça takviyesi yapalım.
Processor :AMD FX 8350
Memory: 8 GB
motherboard: M5A78L-M/USB3 / Socket am3+(942)
Display card : Nvıdıa GeForce GT 730
SSD: 120 GB
1.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok imaj denedim araştırmalarım bu anakart pek tavsiye edilmiyor yabancı formlar da baktım zaten AMD'ye kurmak işkence Niresh Mavericks eski sürüm bunu deneyecegim.
Eski bir sürümü yükledim tüm donanımı sorunsuz tanıttım acaba adobe photo shop bu sürüm de çalışır mı ? Çünkü hedefim daha net bir görüntü de çalışmak.
Yada bu sürümü OS X 10.11 sürüme yükseltmek mümkün mü yoksa bide o imajı arayıp başa dönecegim fikirlerinizi bekliyorum.
Ekran Resmi 2020-02-02 10.40.53.png

Malesef üstat daha önce de size belirtmiştim cok imaj denedim halen de deniyorum Sierra vs imajlarını ama hep sorun cıkarıyor. Başarılı kurumlar yapılmış ama ben halen düzgün bir imaj arıyorum yeni sürüm stabil imaj ve haklısınız bir Rus sitedesin den cektim imajı kurlumu laptopa yapıyordu yine bilgilendiririm sizi ilgi alakan için sana çok teşekkür ediyorum.
Şu an bunla idare edeceğim üstat bu fena değil. Artı düzgün bir ekran kartı alınca farklı imajlar kurarım. GT 730 eski bir ekran kartı onun da etkisi var yeni imajlar da düzğün sonuç almamamın sebebi biraz da kartta eski günden güne çözüyorum orta seviye bir yt kanalım var hem paylaşıp vakit geciriyorum bana boş zamanlarım da meşegale oluyor.
Bir üst sürüm günceleme var. Güncellesem acaba açılır mı sistem deneyen olmuşmudur acaba?
jpg.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı