AMD FX 8350 mi İ5 4460 mı?

AlppErenn

Hectopat
Daha fazla  
Tanınmış bir sitede dolasirken FX8 serisinin i5'ten iyi, i7'nin biraz gerisinde olduğuna dair yorumlar okudum. Ben de yakin zamanda PC toplayacağım. Ve bu iki işlemci arasindayim. Sizce hangisi alinmalı ve hangisi büyük çaplı oyunlarda daha iyi performans verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç tüketimi ve performans açısından i5 4460 her zaman öndedir. 1 haftadır kullanıyorum gerçekten çok iyi bir işlemci

Ben de yeni bir sistem topluyorum. Mesela GTA 5 gibi buyuk oyunlarda cekirdek farkindan vs. bir performans farki yasar miyim? Bir cok sitede FX8350 önerilmis ama emin olamadım.

i5 4460 ve R9 270 iyi ikili olurlar fakat bütçe varsa ekran kartını R9 285'e çıkarmanı tavsiye ederim.

İ5 daha iyi bir seçim olur. Mesela Amd'nin kontrolcüleri İntel'linkine göre kötü. Örneğin EVO 850 SSD'de İntel işlemci sahibleri Amd sahiplerine göre %20-30 daha fazla performans alabiliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı