AMD FX-8350 Sistemime Uygun Kasa ?

Mehmet Can Gurel

Hectopat
Yer
Acıbadem/Istanbul
Herkese merhaba;

Sitemim :

• G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (4 x 4GB) 2133
  • | AMD FX-8350 Vishera 4.0GHz
  • | CORSAIR Hydro Series H100i
  • | OCZ Vector 256G |
  • Asus Crosshair V Formula-Z
  • | SAPPHIRE Vapor-X Radeon HD 7970 GHz Edition
  • XFX 750W BEFX

Sistemime uygun , montajda sıkıntı yaratmayacak bir kasa satın almak istiyorum. Şu anki kasamda Crosshair V Formula-Z anakart kullanıyorum ve H100i işlemci soğutucum var. Anakartın heatsink i büyük ve yukarıya doğru olduğundan H100i 'ın fanlarını monte etmeye çalıştığımda temas ediyorlar ve yerleştiremiyorum. Bu zamana kadar fanları kasanın üzerine monte edip kabloları dışarıdan, kasanın sol kapağını hep açık bırakarak kullandım. Bu durum çok canımı sıktı hatta tak etti desem yeridir. Şimdi sistemimi Türkiye 'ye getiriyorum ve ilk amacım sonunda düzgün monte edebilmek. Önereceğiniz kasalar varsa lütfen paylaşın benimle, veya bu konudan sıkıntı çektiyseniz tecrübelerinizi benimle paylaşmanız çok güzel olur.

Teşekkürler.

Herkese merhaba;

Sitemim :

G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (4 x 4GB) 2133 | AMD FX-8350 Vishera 4.0GHz | CORSAIR Hydro Series H100i | OCZ Vector 256G |
Asus Crosshair V Formula-Z | SAPPHIRE Vapor-X Radeon HD 7970 GHz Edition
XFX 750W BEFX

Teşekkürler.

Corsair 400R uyumlu olması lazım H100/H100i ile. Ama yinede Crosshair V Formula boyutlarına bak bir istersen.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı