AMD FX-8350 stok fan yeterli mi?

nanikush

Megapat
Yer
Karşıyaka
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD Fx 8350 stok fan yeterli mi yoksa soğutucu almam lazım mı ? O.C yapmıyacağım 4.0 ghz yeter bana. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de fx 8150 var stock fan oyunlarda aşırı ses yapıyor 50 tl lik bir soğutucu yeterli oluyor.

Son olarak, stok fan yetersiz olsa AMD o işlemcinin yanında o soğutucuyu zaten göndermezdi
Siz eğer hedefinizi artırıp daha fazla performans elde etmek isterseniz farklı bir soğutucuya geçiş yaparsınız.
Aksi halde standart voltaj ve frekans değerlerinde, stok soğutucu yeterli olabiliyor.

OC yapılmayacak ise yeterli.
Fakat o kadar sesi çekebilecek misin orası muamma.

Yeterlidir ama Overclock yapıyorsanız stok Fan ile yapmayın işlemciyi yakarsınız.
Ama ben yinede Soğutucuyu ayrı almanızı öneriyorum.Örneğin ZALMAN PERFORMA alabilirsiniz.

Yeterlidir ama Overclock yapıyorsanız stok Fan ile yapmayın işlemciyi yakarsınız.
Ama ben yinede Soğutucuyu ayrı almanızı öneriyorum.Örneğin ZALMAN PERFORMA alabilirsiniz.
O yanan işlemciler çok eskide kaldı.
En kötü pc kapanır.

Aksine bozulması için stock fan gönderiyorlar. Benim i7 2600 işlemcim stock fanda tahtalı köy'e gitti. Bu ticari bir mesele 800 liraya aldığın işlemcinin yanında intel veya AMD 50-60 liralık bir fan gönderemez mi ? Amaç işlemciyi kısa sürede bozup yenisini aldırtmak. Bu ekran kartları içinde geçerli. Aynı sebepten ekran kartım'da yanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…