AMD FX 8350 uygun ekran kartı önerisi

Hocam siz şuan hepsiburadaya ne kadar harcadınız ve elinizde ne kadar var toplam bütçeyi söyleyin çok daha mantıklı bir sistem önerisinde bulunuruz belki iptal eder onu alırsın yerine.

Ayrıca elinizde ekipman varmı bunlarıda belirtin mesela hard diskim var kasam var vs.

Ben bi arkadaş aracı ile buldum bu siteyi burda aklım karışınca siparişler geri çektim bütçe 2500 tl hadi oynancak oyun GTA 5 :D Hade bakalım sistem çıkaralım ortaya.

2 TB hard disc var 256 GB SSD var kasa yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok siz bana modelleri hangi işlemci hangi ana karta uyum hangisi hangisi ile daha iyi performans filan veriyor onu söyleyin. Ben satın alma işlemini yaparım marka modellerini belirtin bana bu arada bütce 2000 çekildi 500 tl borc cıktı :(

Güzel sistem oldu bence. Sadece parçalara bakın diye attım. Başka yerden de alabilirsiniz:

image.jpg

Hocam böyle bişey topladım dilerim beğenirsin 2160 fazla ise anakartı gaming olmayan bi model seçebiliriz sinerji.gen.tr den topladım daha hesaplı ama ekran kartını vatandan alın aynısını 40 lira daha ucuz. Aslında her bileşeni farklı siteden topladığında araştırıp 50-250 arası bir karlı alışveriş yapma şansı buluyosun.

PC.jpg

Hocam böyle bişey topladım dilerim beğenirsin 2160 fazla ise anakartı gaming olmayan bi model seçebiliriz sinerji.gen.tr den topladım daha hesaplı ama ekran kartını vatandan alın aynısını 40 lira daha ucuz. Aslında her bileşeni farklı siteden topladığında araştırıp 50-250 arası bir karlı alışveriş yapma şansı buluyosun.
Sinerji.gen sitesini önermiyoruz daha önce alışveriş yaptınızmı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı