Recep ben bunların hepsini onboard ekran kartı ile kullanıyorum 760g chipsetli 1024mb anakart üzeinde ki ati graphic i kullanıyorum zaten bilgisayar olmadığı için ekran kartı almadım ama ekran kartı taktım bilgisayara yine aynı sorun verdi birkaç tane hemde
windows kardeş zaten anakart dışında bir seçenek varmı diye burada paylaştım eğer anakartı değişrsem ve bu hatayı hala alırsam artık kafayı yiyecem o nedenle eğer başka bir çözük kesin anakart diyorsanız alayım yoksa sorunu söyleyin onu yapayım şimdiden çok teşekkürler
bendede var bu anakarttan bende memnum değilim, şu anki sorunum bilgisayar açılırken donuyor reset atınca hiçbir problemi yok devam çalışmaya ram teseti yaptım işlemcim sağlam kaç kere hdd ssd değiştirdim olmadı bide powersuply denicem
Bende de var bu anakarttan bende memnum değilim, şu anki sorunum bilgisayar açılırken donuyor reset atınca hiçbir problemi yok devam çalışmaya RAM teseti yaptım işlemcim sağlam kaç kere HDD SSD değiştirdim olmadı bir de powersuply deneyeceğim.
Kurallara uyup yeni konu açman gerek dostum. Arkdadaşlar yardımcı olacaktır. Konu hortlatmak uyarı sebebi yeni geldiğin için büyük ihtimal uyarı almayacaksın.