Teşekkürler kardeş, birde sana bir sorum olacak Vatan'da ki arkadaş bu kartı: EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0
Çok övdü, çok iyi dedi. Evga nasıl ? MSI ve diğer bu model kartlara göre dış ülkelerin en çok tutlan kartı dedi. Bu kartın kendi O.C programı var ama ben yapamadım. Araştırdım çok güzel diyorlar programına EVGA PrecisionX 16 kendi sitesinden indirdim. Birde ileride ben bu bilgisayara aynı RAM'den 8 GB alsam çok rahat olur değil mi ?
Bu kart sana rahat 2020 kadar götürür.Ha o zamana kadar ne değişir ultrada oynuyosan low düşer onun dışında oynarsın zaten günümüzdeki oyunlar belli onun üstünede bence çok fazla çıkılamaz.
Mesela Battlefield 4 ve Battlefield hardline grafik olarak aynı çünkü değiştirmeye gerek yok grafikler gayet iyi.
Evet Evga ülkemize yeni girdi sayılır oysaki dış ülkelerde çok yaygın olan bir marka, güvenebileceğiniz bir markadır. Zaten şimdiki oyunlara 8gb RAM yetiyorda artıyor uzun bir süre yeter ama ileride değiştirebilirsiniz.
Full Hd çıktığında da böyle oldu ama artık görüyoruzki Full Hd olmayan monitör veya televizyon neredeyse satılmıyor bile, yani zamanı gelince herkes geçicek ama şuan sadece sistemleri çok fazla güçlü kişiler tarafından kullanılabilir.
Yok hocam benim oynayacağım en fazla Full Hd olur. O da Assasıng Creed Unity gibi oyunlar. 1366*768 çözünürlükte Crysis tarzı oyunları açsın bana yeter.
iyi günler arkadaşlar bir şey soracaktım,İşlem cim ve ekran kartı'da CPU olayı varmış uyumsuz diyorlar.
Biraz önce Xilisoft Video Converter Ultimate programını kurdum grafik kartınız GPU desleklemiyor diyor bütün sürücüler güncel ve yüklü neden böyle diyor?
ama mesela Splash PRO EX grafik kartı bulundu diyor ve hepsi açık Full HD'de sıkıntı yok.
Buna yapılacak bir şey yok mu yazılım veya driver gibi.