AMD FX 8350 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Hala sistemin nasıl olması gerektiğine karar vermedim şimdi i5 olcak ama anakart kasa sıkıntısı var şuanda [emoji4]
Valla abi ben senin yerinde olsam ekran kartımı GTX 980 yaparım. Hiç değilse 3.5 GB Vram sorunu yok. Coilwhine sorunu da GTX 970 lere göre nazaran daha az. (Yanlışım varsa düzeltin) Ekran kartına yatırım bana göre daha önemli. 2000 TL ekran kartı desek 2000 TL de diğer sistem bileşenlerine gitse yine iyi bir sistem kurulur diye düşünüyorum. Ama karar tabiki de sizin. :)

Biliyorum baa rahatsız ettim seni fakat sormak istediğim bişi var anakartı micro atx yerine atx yapmamız daha iyi olmaz mı?
M-ATX ile ATX arasında sadece boyut farkı var. Zalman Z11 PLUS da iki anakart türünü destekliyor. Kısaca aralarında hiçbir fark yok. Son olarak, ilk önerdiğim sistemi almanı şiddetle tavsiye ediyorum ancak seçim senin tabii ki.

Sanırım son kararım böyle ufak dokunuşlar yaptım fakat son bi sorum daha var güç kaynağı 600W yeterli olur mu? Yoksa 700W yapmaya gayret ediyim mi?

Son hali:

pc.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı