Selamlar arkadaşlar oyun için şöyle bir sistem topladım, nasıl omuş? Hatalarım var mı , parçalar birbirlerine uyumlu mu ? Yani Vatandan satın alınca rahat toplarlar değil mi ? Önerilerinizi bekliyorum birde bu sistemle hangi oyunları ULTRA veya HİGH ayarlarda oynarım onuda yazarsanız sevinirim.
Bütçem 2000 TL. Intel sistemi hiç bilmiyorum ve hiç kullanmadım. Sen bu işlerden anlıyorsan bana toplarmısın ve topladıgın sistemde hangi oyunları ultra oynarım onuda yazarsan sevinirim.
Pentium G3258 bile FarCry 4'ü O.C olmadan tekmeliyor kardeşim. Ayrıca çoğu çift çekirdek işcemli sistem ultrada oynatabiliyor FarCry 4'ü. 1.4 yaması ve belgelerimde yapılan küçük bir rakam değişikliği ile çok düşüyor sistem gereksinimleri.
bilmiyorum kararsız kaldım Ryse son of roma , assasins cred unity (ki çok sorunlu bir oyun o olmasada olur) middle ear SOM
L.A Noire falan ulta kaldırır mı?
AC Unity zaten Amd düşmanı bir oyun kardeşim. Zaten sorunlu olan bu oyun Amd sistemlerde çok daha fazla sorun çıkartıyor. Ubisoft'un Amd düşmanı olduğu zaten bir gerçek. Watch Dogs oynayan Amd kullanıcıları bunu bilir. Ryse Roma adlı oyunda çekirdek başına performans çok önemlidir ve yine burada sana İntel i3 4360 öneririm. Fx'den uzak dur. Bütçeni 30 tl arttırabilirsen i5 4460 alabilirsin.