AMD FX-8350 ve R9 280 Dual-X Sistem Toplama

demirtas123

Megapat
Daha fazla  
Bütçem 2000 TL. Intel sistemi hiç bilmiyorum ve hiç kullanmadım. Sen bu işlerden anlıyorsan bana toplarmısın ve topladıgın sistemde hangi oyunları ultra oynarım onuda yazarsan sevinirim.

Bu arada senin işlemci de FX :)

İntel sistem kesinlikle çok iyi bir seçim olacaktır kardeşim. Fx 8150 kullanan birisi olarak söylüyorum. Uzak dur Fx'den.
2000.png

Pentium G3258 bile FarCry 4'ü O.C olmadan tekmeliyor kardeşim. Ayrıca çoğu çift çekirdek işcemli sistem ultrada oynatabiliyor FarCry 4'ü. 1.4 yaması ve belgelerimde yapılan küçük bir rakam değişikliği ile çok düşüyor sistem gereksinimleri.

bilmiyorum kararsız kaldım Ryse son of roma , assasins cred unity (ki çok sorunlu bir oyun o olmasada olur) middle ear SOM
L.A Noire falan ulta kaldırır mı?

birde işlemci soğutucu eklermisin kardeşim

Soğutucuyu çıkar, işlemciyi i5 4460 yap, anakartı da bütçene göre uygun bir h97 serisi falanseç. h81 falan da olur ama bios güncellemesi gerek galiba.

AC Unity zaten Amd düşmanı bir oyun kardeşim. :D Zaten sorunlu olan bu oyun Amd sistemlerde çok daha fazla sorun çıkartıyor. Ubisoft'un Amd düşmanı olduğu zaten bir gerçek. Watch Dogs oynayan Amd kullanıcıları bunu bilir. Ryse Roma adlı oyunda çekirdek başına performans çok önemlidir ve yine burada sana İntel i3 4360 öneririm. Fx'den uzak dur. Bütçeni 30 tl arttırabilirsen i5 4460 alabilirsin.

kardeşim facebook verirmisin ordan daha rahat konuşuruz sorularım varda 40 kere sistem değiştirmek istemiyorum :D

Gençler iyimidir işlemci soğutucuya gerek var mı ? oyunlarda rahat değilmi bir sıkıntı çıkmaz (Ultra/High)

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 450
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı