Amd FX-8350 X8 4.0 Ghz önerir misiniz ?

Bütçen varsa 3770k al derim.
Evet var ama kararsız kaldım hani bazıları 3770k ya harika derken birisi çıkıp FX8350 ,3770k yı yerden yere çarpar diyor bu arada bayağı bir araştırdım 3770k daha hızlı geldi de ben yine sormak istedim.

AMD'ye pislik atmayalım. Buyur kanıtı :

AMD FX 4100 işlemci 4,4 GHZ voltajlı olarak OC edilmiş ve 55 dereceyi dahi geçmemiş sıcak havalarda. 1 saat boyunca 4 çekirdek de %100 yük altında test edildi.
https://www.technopat.net/forum/overclock-ve-sogutma/22172-fx-4100-4-4-ghz-overclock-rehberi.html

Isınmıyor, ısınmıyor, ısınmıyor. Bırakın bu boş lafları Kimse işlemcime laf edemezzzzzzzz

Peki ne kadar ısınıyor ? Benim için Physx desteğinden daha önemli bir unsurdur. Asus gtx660 directcu ii ti'yi bu yüzden beğenmiştim mesela çok fazla ısınmıyor.
Yaklaşık 70 dereceleri rahat bulur.Biraz ısınan bir karttır.Ama ekran kartları 80 dereceye kadar stabil çalışabilir.

- - - Güncellendi - - -

4.4 ghz de çok iyi bir derece.Bende i5 3570k var.4.2 ghz de full yükte 60-65 oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Adam kanıtın dibini yapmış, dahada konuşmayın...

Fan Stock fanmı yaa ne güzel OC bile yapmışsın benim şansızlığım o artık Artık laf etmeyiz abiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…