AMD FX 8350 X8 Bilgisar Toplamak

byfedo39

Hectopat
Bilgisayarımı toplutyorum ve ekran kartı alacam. Bu sisteme nasıl bir ekran kartı almalıyım? Özellikle oyun için alacam ve bütçe kısıtlı.

• Bilgisayar Kasası:Corsair 400R Serisi
  • Güç Kaynağı:Corsair CX750M Modüler ve 80+ Sertifikalı
  • Ana Kart: Asus Crosshair V Formula Z Serisi (AMD İşlemci Tabanlı Bir Anakart)
  • İşlemci: AMD FX 8350 X8 Çekirdekli 4200Ghz.
  • Ram Bellek: GSKILL 16GB (2X8GB) TRIDENT X DDR3 2400MHZ CL10 1,65V DUAL KIT

Bu bilgisayarınız mı? Yoksa alacak mısınız? Biraz daha açık yazın ve lütfen bütçenizi belirtin.

Evet bu benim bilgisayarım. Yeni topladım, 2 ay sürdü ama bütçem kısıtlı olduğu için ekran kartını biraz bekletmek zorunda kaldım ve en fazla vereceğim 600 lira olur.

Teşekkür ederim öneri için ancak bir kaç sorum olacak. Ben bu ekran kartını tedarik edip aldığımda crysis 3 ü rahat ve full yüksek kalitede oyun özelliklerini açıp oynayabilecek miyim? Ekran kartı konusunda endişeliyim amd marka ekran kartlarındaki performans nvidia gibi değil.

Mesela ben amd asus dırectcuıı top 7870 bir ekran kartı alacaktım ancak performans ve ne bilim işte oyun içindeki su dalgalanması görselleri patlamalar toz yada seslerin farklılığı nvidia da daha iyi. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı teknolojisi konusunda askerlikti iş güç derken geri kaldım baya

Afrerin. Saçma sapan bir sistem toplayıp paranı çöpe atmışsın.

Girmiş 16 GB RAM almışsın, gereksiz bir anakart almışsın, sonra ekran kartına gelince "bütçem kısıtlı" diyorsun, öneri yapılınca da şüphelerim var diyorsun. Bu nasıl bir mantıktır bunu bize bi açıkla hele.

Şuraya bak, 2400 MHz RAM.. İnanmıyorum bu parçaları aldığına. Foto çek.

Bende aldım . 2400mhz 32gb hemde.

Mantık şu: nvidia nın chipseti'mi daha kaliteli yoksa amd nin mi kararsız kaldığım şüphelerimin olduğu olay bu üstad. Bir yardım edersen sevinirim. Hem anakartın nesi var kaliteli rog serisi rengide çok hoş siyah kırmızı asus crosshair v formula z. Bu arada işlemcim amd fx 8350.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…