Kardeşim bizimde amacımız kimseyi ezmek değil, ben arkadaş çevremde de böyle birisiyim birisi bir yanlış yaptığı ya da yapacağı zaman o kadar kötü sözler kullanırım ki... Sonra gelip bana teşekkür ederler yaptıkları ya da yapacakları şeyden vazgeçirdiğim için.
Keşke sizde sistemi toplamadan önce konu açsaymışsınız da bir kaç öneride bulunsaymışız.
Halıda toplamamalısınız ne olursa olsun yoksa statik elektrik tüm parçalarınızı sever. Bir kasa boyası tüm anakart ve üzerine takılı parçalardan önemli olamaz.
Anakartınız ve ramleriniz gerçekten fazla olmuş, ASUS R2.0 gibi modellere bakabilir ya da azıcık daha bütçe ayırıp Intel sistem toplayabilirdiniz, belki oyun içi performans farkı olmaz dı ama hem oyun oynayıp aynı anda başka işleri hızlıca yapabilmek varken niye AMD'nin sizi yavaşlatmasına izin veresiniz ki?
4. Jenerasyon işlemciye geçme konusunda daha geçemedim ama Allah nasip kısmet ederse yakında geçeceğim; Almanyadaki bir dostum vergi dairesinden ödediği vergiler için geri ödeme alacak ve bana bu konuda yardımcı olacak. Kaç aydır bizim hükümetten bile yavaş çalışan hükümeti bekliyoruz.
Hani en azından işlemciyi 8350'den 8320'ye düşürebilseydik yine bi 100 lira cebinize kâr kalacaktı, daha önce de çokca belirttiğim gibi AMD 8320'den sonra yeni bir şey çıkarmadı, OC yaptı sürdü yaptı sürdü, aradaki fiyat farkı ise paha biçilemez.
Yanlış bir söz söyleyerek kırdıysam tekrar özür dilerim.