AMD FX 8350 X8 Bilgisar Toplamak

Yok estağfurullah olur mu öyle şey, arkadaşın yazdıklarını görmüyormusunuz onca gereksiz masraftan sonra bizi ezecekmiş.

Aksine sizin konularınızı kullandım referans olarak.

Bende sorun var benim cevabın altına gelince öyle anladım :D morel bozuk. :) Alıntı yapalım yanlışlıklar oluyor.

konulara daha ılımlı ve profesyonellere yakışır bir şekilde yaklaşalım ki burası genel olarak profesyonellerin fikir alış verişi yaptıkları bir site eğer sistem kötüyse neden kötü iyiyse neden iyi diye yazalım 25 yaşındayım ve 10 senedir bilgisayar topluyorum ve hiç birinden şikayet almadım açıklamam gerekirse sistemimi toplarken amd tabanlı olmasını istedim karşılaştırma yapılacak olursa amd tabanlı bileşenlerden yapılması gerekiyor kötü denilen anakart rog serisi bir anakart gerek tasarımında gerek üzerindeki bileşenlerin sağlamlığı dahili ses kartı gücü ve üzerindeki dahili usb 3.0 portlarının sayısı v.b durumlara dikkat edilmesi gereken bir anakart ve 748 liralık bir anakart günümüzde bu fiyata insanlar komple bilgisayar kullanıyor ben ise sadece anakarta bu kadar para vermişken kötü denmesi sinir bozucu bir durum işlemci soketi am3+ işlemci ise yine am3+ uyumlu amd fx 8350 amd nin son teknolojisi, güç kaynağım corsair cx750m modüler ve 80+ sertifikalı allah aşkına nesi kötü bunun tekrar söylüyorum intel ile karşılaştırma yapmayalım ki ben intel ve apple gibi bencil üreticilerin ürettikleri hiç bir şeyi almam. apple'ın bir tek ipodlarını severim, lütfen karşılaştırmaları amd tabanlı bileşenler üzerinden yapınız.

Arkadaşım, sen bilgisayar toplamadan önce, konu açtın mı ?

Yalnız resimlerde şuna dikkat ettim 10 senelik bilgisayar toplayan adamsınız ama bu işleri halının üstünde yapıyorsunuz, yakıştıramadım doğrusu.

Ve bu sisteme hâlâ anakartın ve ram'in tamamen gereksiz olduğunu düşünüyorum, hele hele ramlerde CL ve MHz değerleri oyunlarda bir etki yaratmazken. Birde bütçe kısıtlı demişsiniz. Komik olmuş yani bu kısım.

Buldozer'inize gelince, 3. seri ile yarışmaya devam edin, biz 4'e geçtik.
t0glb.jpg

https://www.technopat.net/forum/mas...amd-fx-8350-fx-8320-fx-6300-ve-fx-4300-a.html

Arkadaşım yeni Seri çıkalı daha bir ay olmadı ayrıca geçtiysen 4'e iyi günlerde kullan bu kadar tehrikvari konuşmana gerek yok madem öyle çek fotoğrafını koy paylaş ortalığı germene gerek yok.
Bilgisayar toplamama gelince, halının üstünde toplamamın sebebi kasamın marka ve modelini yazdım incelersen görürsün, yan kenarlarında çıkıntılar var ve bunu düz bir masada toplayamam yada özel sünger kaplı bir masam yok o yüzden halının üstünde topladım daha yumuşak olduğundan dolayı kasanın sürtünmeden dolayı boyasının makyajının aşınmasını istemedim umarım bu açıklama seni tatmin etmiştir.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşım, sen bilgisayar toplamadan önce, konu açtın mı ?

İncelersen görürsün konu açtımmı, açmadımmı !

[h=1]Konu: AMD FX 8350 X8 Bilgisar Toplamak[/h]

- - - Güncellendi - - -

Rica ederim iyi dileklerin için teşekkürler. Ama söylemeden edemeyeceğim diğerleri neyse de anakartı cidden abartmışsın. Böyle pahalı anakartların aynı çipsete sahip daha ucuz anakartlara göre daha hızlı olmadığını biliyorsunuz sanırım.

Biliyorum tabiki daha hızlı olmayacağını, sadece tasarımına biraz daha fazla para verdim rengi hoşuma gitti siyah ve kırmızı oluşu slotların rengi o yüzden yani başka birşey için değil. İlgilendiğin için tekrar teşekkür ederim sen belli bazı şeyleri aşmış bir kişisin sen ve senin gibileri her zaman takdir ederim ön yargıları aşmışsın, ne demiş albert einstein ön yargıları kırmak atomu parçalamaktan zordur. :)

- - - Güncellendi - - -

Yok estağfurullah olur mu öyle şey, arkadaşın yazdıklarını görmüyormusunuz onca gereksiz masraftan sonra bizi ezecekmiş.

Aksine sizin konularınızı kullandım referans olarak.

Arkadaşım ortalığı germe olmayan birşeyi oldu gibi gösterme ben kimseyi aşağılamadım ezmek gibi bir kelime kullanmadım tüm mesajlarım ortada kime demişim ben sizi ezerim diye sadece ben çöp denmesine alındım ve o yüzden çöpmü buldozermi olacak görürsünüz dedim tüm iyiniyetimle söyledim kimseye seni ezerim gibi şeyler söylemedim.

Arkadaşım yeni Seri çıkalı daha bir ay olmadı ayrıca geçtiysen 4'e iyi günlerde kullan bu kadar tehrikvari konuşmana gerek yok madem öyle çek fotoğrafını koy paylaş ortalığı germene gerek yok.
Bilgisayar toplamama gelince, halının üstünde toplamamın sebebi kasamın marka ve modelini yazdım incelersen görürsün, yan kenarlarında çıkıntılar var ve bunu düz bir masada toplayamam yada özel sünger kaplı bir masam yok o yüzden halının üstünde topladım daha yumuşak olduğundan dolayı kasanın sürtünmeden dolayı boyasının makyajının aşınmasını istemedim umarım bu açıklama seni tatmin etmiştir.

- - - Güncellendi - - -

İncelersen görürsün konu açtımmı, açmadımmı !

Konu: AMD FX 8350 X8 Bilgisar Toplamak

- - - Güncellendi - - -

Biliyorum tabiki daha hızlı olmayacağını, sadece tasarımına biraz daha fazla para verdim rengi hoşuma gitti siyah ve kırmızı oluşu slotların rengi o yüzden yani başka birşey için değil. İlgilendiğin için tekrar teşekkür ederim sen belli bazı şeyleri aşmış bir kişisin sen ve senin gibileri her zaman takdir ederim ön yargıları aşmışsın, ne demiş albert einstein ön yargıları kırmak atomu parçalamaktan zordur. :)

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşım ortalığı germe olmayan birşeyi oldu gibi gösterme ben kimseyi aşağılamadım ezmek gibi bir kelime kullanmadım tüm mesajlarım ortada kime demişim ben sizi ezerim diye sadece ben çöp denmesine alındım ve o yüzden çöpmü buldozermi olacak görürsünüz dedim tüm iyiniyetimle söyledim kimseye seni ezerim gibi şeyler söylemedim.
Kardeşim bizimde amacımız kimseyi ezmek değil, ben arkadaş çevremde de böyle birisiyim birisi bir yanlış yaptığı ya da yapacağı zaman o kadar kötü sözler kullanırım ki... Sonra gelip bana teşekkür ederler yaptıkları ya da yapacakları şeyden vazgeçirdiğim için.

Keşke sizde sistemi toplamadan önce konu açsaymışsınız da bir kaç öneride bulunsaymışız.

Halıda toplamamalısınız ne olursa olsun yoksa statik elektrik tüm parçalarınızı sever. Bir kasa boyası tüm anakart ve üzerine takılı parçalardan önemli olamaz. :p

Anakartınız ve ramleriniz gerçekten fazla olmuş, ASUS R2.0 gibi modellere bakabilir ya da azıcık daha bütçe ayırıp Intel sistem toplayabilirdiniz, belki oyun içi performans farkı olmaz dı ama hem oyun oynayıp aynı anda başka işleri hızlıca yapabilmek varken niye AMD'nin sizi yavaşlatmasına izin veresiniz ki? :p

4. Jenerasyon işlemciye geçme konusunda daha geçemedim ama Allah nasip kısmet ederse yakında geçeceğim; Almanyadaki bir dostum vergi dairesinden ödediği vergiler için geri ödeme alacak ve bana bu konuda yardımcı olacak. Kaç aydır bizim hükümetten bile yavaş çalışan hükümeti bekliyoruz. :D

Hani en azından işlemciyi 8350'den 8320'ye düşürebilseydik yine bi 100 lira cebinize kâr kalacaktı, daha önce de çokca belirttiğim gibi AMD 8320'den sonra yeni bir şey çıkarmadı, OC yaptı sürdü yaptı sürdü, aradaki fiyat farkı ise paha biçilemez.

Yanlış bir söz söyleyerek kırdıysam tekrar özür dilerim.

Kardeşim bizimde amacımız kimseyi ezmek değil, ben arkadaş çevremde de böyle birisiyim birisi bir yanlış yaptığı ya da yapacağı zaman o kadar kötü sözler kullanırım ki... Sonra gelip bana teşekkür ederler yaptıkları ya da yapacakları şeyden vazgeçirdiğim için.

Keşke sizde sistemi toplamadan önce konu açsaymışsınız da bir kaç öneride bulunsaymışız.

Halıda toplamamalısınız ne olursa olsun yoksa statik elektrik tüm parçalarınızı sever. Bir kasa boyası tüm anakart ve üzerine takılı parçalardan önemli olamaz. :p

Anakartınız ve ramleriniz gerçekten fazla olmuş, ASUS R2.0 gibi modellere bakabilir ya da azıcık daha bütçe ayırıp Intel sistem toplayabilirdiniz, belki oyun içi performans farkı olmaz dı ama hem oyun oynayıp aynı anda başka işleri hızlıca yapabilmek varken niye AMD'nin sizi yavaşlatmasına izin veresiniz ki? :p

4. Jenerasyon işlemciye geçme konusunda daha geçemedim ama Allah nasip kısmet ederse yakında geçeceğim; Almanyadaki bir dostum vergi dairesinden ödediği vergiler için geri ödeme alacak ve bana bu konuda yardımcı olacak. Kaç aydır bizim hükümetten bile yavaş çalışan hükümeti bekliyoruz. :D

Hani en azından işlemciyi 8350'den 8320'ye düşürebilseydik yine bi 100 lira cebinize kâr kalacaktı, daha önce de çokca belirttiğim gibi AMD 8320'den sonra yeni bir şey çıkarmadı, OC yaptı sürdü yaptı sürdü, aradaki fiyat farkı ise paha biçilemez.

Yanlış bir söz söyleyerek kırdıysam tekrar özür dilerim.

Bende birbirimizi anlayabildiğimize sevindim ayrıca önerilerin için teşekkür ederim, ancak önlemimi aldım statik elektriğe karşı antistatik kablolu bilekliğim var. Antistatik elektriğe karşı örtüler var özel ama 90 liradan başlıyor şuan için gerek duymuyorum ilerleyen zamanlarda alacam ama şunuda biliyoruz ki en çok statik elektrikten etkilenen parçalardan en narini ram dir. Ram'lere dikkat edersek pek fazla diğer parçalar bozulmuyor işte o zaman aynı özelliklere sahip diğer parçaların fiyatı neden ucuz olduğu ortaya çıkıyor dayanıklılık. Benim huyum bu almışken iyisini almak belki en iyi değil ama en iyilere yakın olmak, en iyi olmak için maddi güç gerekli benimde bütçem bunlara el verdi ve sana birşey söyleyeyim mi dostum o kadar zor günler geçirdim ki ailevi sorunlar vb. Masaüstü son bilgisayarım intel p4'tü ben coreduo'lar falan topladım ama hiç biri benim değildi yıldardır toplamak için hayalini kurduğum bilgisayarımı şimdi topluyorum quadcore olarak o yüzden size harcadığım paralar gereksiz geliyor ama bu benim belkide son masaüstü bilgisayarım olabilir o yüzden iyi olsun istedim vidasına kadar teknoloji sevdalısı bir insan için ne kadar zor bir durum anlaya biliyorsundur umarım, evlenip yuva kurmama az kaldı artık yeni bir şey almak için aylar değil belki yıllarca bekleyecek olabilirim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı