AMD FX 8350 X8 Bilgisar Toplamak

Fotolarını merakla bekliyoruz.
Hiç merak etmeyin eksik olan parçalarını giderince fotoyu atacam. Ekran kartı ve işlemci soğutucusu kaldı onlarıda tedarik edeyim fotoları tüm tecnopat takipçilerine paylaşacam.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Cidden 200-300 lira daha koyup 4770k + z87-g45 alırdım. Anakart - Ram - İşlemci ve Ekran kartı... Çok kötü seçimler olmuş, Recep abi haklı. Para çöpe gitmiş.

Konulara daha ılımlı ve profesyonellere yakışır bir şekilde yaklaşalım ki burası genel olarak profesyonellerin fikir alış verişi yaptıkları bir site. Eğer sistem kötüyse neden kötü iyiyse neden iyi diye yazalım. 25 yaşındayım ve 10 senedir bilgisayar topluyorum ve hiçbirinden şikayet almadım. Açıklamam gerekirse sistemimi toplarken amd tabanlı olmasını istedim karşılaştırma yapılacak olursa amd tabanlı bileşenlerden yapılması gerekiyor . Kötü denilen anakart rog serisi bir anakart gerek tasarımında gerek üzerindeki bileşenlerin sağlamlığı dahili ses kartı gücü ve üzerindeki dahili usb 3.0 portlarının sayısı v.b durumlara dikkat edilmesi gereken bir anakart ve 748 liralık bir anakart.

Günümüzde bu fiyata insanlar komple bilgisayar kullanıyor ben ise sadece anakarta bu kadar para vermişken kötü denmesi sinir bozucu bir durum. İşlemci soketi am3+ işlemci ise yine am3+ uyumlu amd fx 8350 amd nin son teknolojisi, güç kaynağım corsair cx750m modüler ve 80+ sertifikalı allah aşkına nesi kötü bunun tekrar söylüyorum. Intel ile karşılaştırma yapmayalım ki ben intel ve apple gibi bencil üreticilerin ürettikleri hiç bir şeyi almam. Apple'ın bir tek ipodlarını severim, lütfen karşılaştırmaları amd tabanlı bileşenler üzerinden yapınız.

Arkadaşım sorun o anakartla işlemciyi almanda değil. Sorun öyle bir sistem yapıp ekran kartı almamanda. 750 liralık anakart 8 çekirdek son model işlemci 16 gb 2400 mhz ram almışsın sonra ekran kartına bütçem kısıtlı diyorsun. MSI g46 anakart + amd fx 6300 + corsair 200r kasa + 4 gb ram sistem yapsaydın şimdi 600 liralık ekran kartı yerine gtx770 bile alabilirdin. Şu durumda bir oyun bilgisayarında kullanılmayacak parçalar bir araya getirilmiş. Bütçe max 600 liraysa alınacak en iyi kart 660 ti olur. 8350'nin Formula Z'nin 16 gb ramin yanına hiç yakışmayacak ama durum böyle malesef.

Çok sağ ol dostum içimi rahatlattın biliyorum yakışmayacağını ama şuan öyle bir ekran kartı takılı ki makinada bayılırsın gülmekten Ati ddr3 512mb x1950 pro takılı şuan makinede resmen tarihi eser bi zamanlarında şahı Alırım ya en iyisini idare etsin diye bakıyorum 3 ay sonra 2000 tl lik ekran kartıda alırım bi güzel videoda çekerim siteyede atarım çöpmü bulldozel mi görürler o zaman Ama doğru söylüyorsun Gtx660'a para verip hiç almayayım boşuna 3 ay sıkacaz dişimizi ne yapalım ödemeler olmasa hemen planımda 3D monitörde var 1ms tepkime süresi olan. albaywolf çok sağ ol çok moral verdin teşekkür ederim rabbimin tüm iyilikleri üzerinde olsun.

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

Rica ederim iyi dileklerin için teşekkürler. Ama söylemeden edemeyeceğim diğerleri neyse de anakartı cidden abartmışsın. Böyle pahalı anakartların aynı çipsete sahip daha ucuz anakartlara göre daha hızlı olmadığını biliyorsunuz sanırım.

Bellek ve anakarta çok fazla verilmiş gibi bir sistem eğer oyun için düşünüldüyse. GTX 660 Ti veya HD 7870 gibi bir kart alabilirsin.

Yalnız resimlerde şuna dikkat ettim 10 senelik bilgisayar toplayan adamsınız ama bu işleri halının üstünde yapıyorsunuz, yakıştıramadım doğrusu.

Ve bu sisteme hâlâ anakartın ve ram'in tamamen gereksiz olduğunu düşünüyorum, hele hele ramlerde CL ve MHz değerleri oyunlarda bir etki yaratmazken. Birde bütçe kısıtlı demişsiniz. Komik olmuş yani bu kısım.

Buldozer'inize gelince, 3. seri ile yarışmaya devam edin, biz 4'e geçtik.

https://www.technopat.net/forum/mas...amd-fx-8350-fx-8320-fx-6300-ve-fx-4300-a.html

Hocam bunu bana mı yazdınız anlamadım...

Hocam bunu bana mı yazdınız anlamadım...
Yok estağfurullah olur mu öyle şey, arkadaşın yazdıklarını görmüyormusunuz onca gereksiz masraftan sonra bizi ezecekmiş.

Aksine sizin konularınızı kullandım referans olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…