İlle de Nvidia istiyorsan GTX 1060 veya 1660 olabilir. Ancak sistemin çok eski, bence bu sisteme yatırım yapmak yerine biraz daha parayı biriktirip yeni sistem alınabilir. Ancak illa da Nvidia gerek yok diyorsan AMD RX 580 8GB alabilirsin yaklaşık 2000 TL'ye. Bu sisteme en iyi bu gider.
Evet haklısın bayağı eski bir işlemci yavaş yavaş upragade etmek istiyorum şu an RX 480 kullanıyorum. Sanırım minning yapılmış sıkıntı oluyor. İlk ekran kartı alıp sonra anakart ve işlemciyi değiştiririm diye düşündüm. Teşekkür ederim
Evet haklısın bayağı eski bir işlemci yavaş yavaş upragade etmek istiyorum şu an RX 480 kullanıyorum. Sanırım minning yapılmış sıkıntı oluyor. İlk ekran kartı alıp sonra anakart ve işlemciyi değiştiririm diye düşündüm. Teşekkür ederim
İleride ekran kartı ve işlemci de yükselteceksen önerim NVIDIA şart değilse RX 6600. 4500 TL civarına bulunabiliyor ve gayet F/P bir ekran kartı. Bu sisteme daha fazla para harcamanın hiçbir mantığı yok eğer işlemci ve anakart falan değişmeyecekse. İleride işlemci olarak da Ryzen 5 5600 alırsın 3000 TL civarına, mis gibi olur. 2000 TL'ye de bi Asrock B450M-HDV
Öyle yapacaksan istediğini alabilirsin. Ama zaten bu bile darboğaz yapıyordur birçok senaryoda. Daha da iyi bir kart takınca perfromansın iyice düşebilir.
Öyle yapacaksan istediğini alabilirsin. Ama zaten bu bile darboğaz yapıyordur birçok senaryoda. Daha da iyi bir kart takınca perfromansın iyice düşebilir.