AMD FX 9370 alınır mı?

Bütçe
1500
RAM masrafım yok 12 GB RAM var şu an elimde DDR3.
O yüzden dedim. Yeni ram alırsanız onun masrafı olacak bir de. Eğer bütçeniz çok kısıtlı ve ileride yenilmeyi düşünmüyorsanız alınabilir. Onun dışında güncel bir mimari tabikii daha iyi olacaktır. Elinizde imkanlarla sanırım böylesi daha iyi.
 
O yüzden dedim. Yeni RAM alırsanız onun masrafı olacak bir de. Eğer bütçeniz çok kısıtlı ve ileride yenilmeyi düşünmüyorsanız alınabilir. Onun dışında güncel bir mimari tabikii daha iyi olacaktır. Elinizde imkanlarla sanırım böylesi daha iyi.

Hocam çok açık ve temiz konuştunuz almayı düşünüyorum teşekkür ederim.
 
Hocam bu ikiliye bu fiyatı vermek çok yazık. Aynı fiyata 1600AF ve anakart alırsınız. Ne mimari ne eskimesi ne performans ne harcanan güç olarak yanından geçmez.


Hocam doğrular var, yanlışlar var. En kötü işlemci mimarisi ve RX570 ile darboğaz kısmı doğru değil. Tabii ki güncel değil fiyatına göre değerlendirmek lazım orası da ayrı mesele.
Dediğim gayet doğru. RX570 ile darboğaz yapacaktır. Valorant ve CSGO'da 120FPS üstünü görmeyecektir bile o işlemci. Hiçbir oyunda %99 GPU kullanımı olmayacak nerdeyse.
 
Satamazsın, ben FX6300'ü zor sattım, satamadım eksikleri alıp PC yapıp sattım. Sakın alma. RTX 3070 kadar watt çeken işlemci mi alınır?
 

Geri
Yukarı