Cidden ben 550 önermeye korktum. İşlemci tam Boost da iken 250W civarı, ekran kartı da standart 190-200W çekiyor zaten.
Standart bir işlemci olsaydı 550 yeterdi ama.
Cidden ben 550 önermeye korktum. İşlemci tam Boost'da iken 250W civarı, ekran kartı da standart 190-200W çekiyor zaten.
Standart bir işlemci olsaydı 550 yeterdi ama.
Açıkçası o kadar çekmez diye düşündüm ama cidden 250W kadar çekiyorsa sizin de dediğiniz gibi "TDP değil sanayi elektriği çekiyor sanki mübarek." Muhtemelen 12V kanalından 530W-550W verebilen bir güç kaynağını zorlar tam yükte. 650W yeterli olabilir.
Piledriver işlemcileri fabrikadan overclock yapılmış bulldozer işlemcileridir. O yüzden verimlilikleri hiç iyi değil. Ayrıca bu işlemci kahvaltıda anakart yemesi ile ünlü bir işlemci. Eğer almadıysanız tavsiye etmem.
650W'lık PSU'ları Full yükte yere yatırdığını gördüm. Kaliteli bir 750W öneririm ben.
Piledriver işlemcileri fabrikadan overclock yapılmış bulldozer işlemcileridir. O yüzden verimlilikleri hiç iyi değil. Ayrıca bu işlemci kahvaltıda anakart yemesi ile ünlü bir işlemci. Eğer almadıysanız tavsiye etmem.
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Buna bakabilirsiniz. Yine de 9590'lı bir sistem almanızı önermem. Modern bir sistem ile fiyat farkı eletrik faturasına yansıyacak. Ayrıca yanında iyi bir soğutucu lazım olacak.