Selamlar Technopat üyeleri değerli bilgili kardeşlerim bi arkadaşın tavsiyesi üzerine bu sistemi topladım. Bu iyidir dedi GTA V ultra oynatır dedi , bende bu sistem hakkında görüşlerinizi bilgili insanlar tarafından cevap verilirse daha iyi olur , soğutma sistemi hakkında başarısız diyenlerde var en ince ayrıntısına kadar anlatırsanız sevinirim.
1.810 TL denk geldi 50 lirada soğutucu desek 1.860 benim sistemime göre ilerde o.c şansı vardı , soğutucusu biraz eksik kalıcaktı ve sdd yoktu GTA V, Battlefield 4 , Cryisis 3 yüksek sistem isteyen oyunları ultra yada orta derecede oynatabilcekmiyim ileriye dönük bu öneriyle ?
G3258'e güzel bir overclock yapmanız lazım (4.4 veya 4.5Ghz). Yapabiliyorsanız @Buğra tulpar 'in sistemini alın. Ama overclock yapmayacaksanız şahsen G3258 almanızı tavsiye etmem.
4K çözünürlükte oynayacağım demedim sistem özellikleri belirlendi bu sistem zaten yetiyor ayrıca bilgisi olan yazsın demiştim boş konuşmak için konuya yorum yazmışsınız.
G3258'e güzel bir overclock yapmanız lazım (4.4 veya 4.5Ghz). Yapabiliyorsanız @Buğra tulpar 'in sistemini alın. Ama overclock yapmayacaksanız şahsen G3258 almanızı tavsiye etmem.
Overlock yapmayı bilmiyorum şahsen 4.4 yada 4.5 Ghz çıkarmı bilemem ama bu sistemi al overlock için destek veririz diyosanız o ayrı konu tabi benım sistemim yetecek diye düşünüyorum sistem gereksinimleri açıklandı zaten GTA V için artık oluruna bakacağız.