AMD FX X6 İşlemci Alacağım

Bence de kasa almalısın. Eski soket anakart almaya ne gerek var?

Parça montajında bu tarz yerlerden çok fazla dolandırıcılık haberi gördüm işini sağlama al parçaları o adamdan alsan dahi montaj sırasında yanında dur.

Parça montajında bu tarz yerlerden çok fazla dolandırıcılık haberi gördüm işini sağlama al parçaları o adamdan alsan dahi montaj sırasında yanında dur.
Haklısın bende duydum öyle bişey ama alcağım yerin yapacağını sanmıyorum sadece çok pahalıya satıyor.

Kasa daha ucuz olabilirdi ama daha ucuz olanları da kalitesiz markalardı.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca bilgisayarcılara ve İnternet kafecilere pek güven vermeyin. Nereden biliyorsunuz size 2.El parça takmayacağını?

Anakart takmayı tam olarak bilmiyorum bozarsam iyice batırırım işleri harddisk takma yerlerini hiç bilmiyorum .
bende 115 lira var abimde 200 lira koyarım diyo yani mikro atx den başka çaremiz yok gibi

- - - Güncellendi - - -

Yonga setinin pek bir sorun olacağını sanmıyorum ? Çok sorun yapıyor mu ?

Yenilik her zaman daha iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burdaki sataların herhangi birine taksak oluyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…