AMD FX X8 8320 Sistem bir anda donuyor

Batuhan"

Femtopat
Bilgisayarımın özellikleri;
Anakart: Gigabyte 990FXA-UD3 AMD AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.)
İşlemci: AMD FX X8 8320 soket AM3+ 3.5GHz 16MB 125W 32nm
RAM: G.Skill 8 GB (4x2) Ripjaws X DDR3 1600MHz CL9 1.5v Dual kit RAM
Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB OC GDDR5 128Bit NVIDIA DX12
PSU: 700W Everest kasasıyla birlikte.
SSD: 120+240 GB
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bilgisayarda oyun oynarken ya da tarayıcıda dolanırken falan bir anda ekranım donuyor sesler falan her şey gidiyor eğer monitörü kapatıp açarsam da no signal yazıyor ekranda ama hala kasa açık duruyor. Ondan dolayı bilgisayarı tuştan kapatmak durumunda kalıyorum ve bu bilgisayar için zararlı bir şey diye biliyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Lütfen acil yardım edin gece yine oldu bu durum bilgisayarıma zarar gelmesinden korkuyorum çok emekler vererek aldım bilgisayarı :/

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana lütfen acil yardım edin yoksa kaç yıldır hayalini kurup aldığım bilgisayarım bir daha kullanamayacak hale gelecek.
Önceden de bu durum için bir konu açmıştım ama kimseden cevap alamadım. Benim sistemim oyun dahil İnternet'te dolaşırken de ya da masaüstünde sabit dururken de sistem bir anda kilitleniyor ve hiçbir şey yapamıyorum mecburen sistemi tuştan kapatıp açıyorum. Ama bu sisteme çok zarar veriyor. Bu durumdan dolayı bilgisayara temiz bir format atmama rağmen yine dünden beri 2-3 defa aynı sorunu yaşadım. Hani emin olun kaç yıldır bu bilgisayarın hayalini kuruyorum ve her böyle olduğunda içim gidiyor. İnternet'te araştırdığım zamanda sorunun çözümünü bulamadım.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Bilgisayarımın özellikleri;
Anakart: Gigabyte 990FXA-UD3 AMD AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.)
İşlemci: AMD FX X8 8320 soket AM3+ 3.5GHz 16MB 125W 32nm.
RAM: G.Skill 8 GB (4x2) Ripjaws X DDR3 1600MHz CL9 1.5v Dual kit RAM.
Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB OC GDDR5 128Bit NVIDIA DX12.
PSU: 700W Everest kasasıyla birlikte.
SSD: 120+240 GB.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı