Amd Fx X8 8320 Sisteme 550W güç kaynağı yeter mi ?

Yetmez diyenler kullanmamış sanırım. Corsair VS550 güç kaynağı bile rahatlıkla GTX780 Tİ barındıran bir sistemi besleyebilir. Bütçe varsa CX600 tavsiyemdir.
 
Bu sisteme 550W yetmemektedir. Sana önerim;

İşlemci olarak AMD FX6 X6300 seçebilirsen daha iyi olur bu işlemci seni 2 yıl garanti götürecektir, FX8 X8350 arasında çok az bir fark bulunmaktadır. Anakart olarak aynı modeli seçip, RAM olarak "Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Pro Ddr3 1866Mhz Cl9 Kırmızı Soğutuculu Ram - Vatan Bilgisayar" bunu seçersen daha stabil çalışmasını sağlıyabilirsin. Ekran Kartı'nı bütçene göre ayarlıyabilirsin. SSD şimdi pahalı durumda 1-2 sene sonra alırsan daha mantıklı olur, eğer yine almakta ısrar edersen 60GB alıp C'ye kurup Harddisk'inide D'ye kurup verim alabilirsin. Güç Kaynağı olarak "Güç Kaynakları ve Bilgisayar Power Modelleri - Vatan Bilgisayar" bütçene uygun gelen ve gözüne hoş görünen bir power alabilirsin. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı