Merhabalar herkese. İlk mesajım mâlumunuz. Çok mutluyum sizlerle olacağımdan
Konuya geçmek istiyorum. Şu an kullandığım bilgisayarı ağabeyim toplamış. Bundan dolayı bilgisayar toplamakla ilgili bir tecrübem bulunmuyor. Kendimce başlıktaki parçalarla bir sistem kurdum. Sistem şöyle ;
Evet, sistemin bu. Uyumsuzluk var ise belirtirseniz sevinirim. Bütçe de monitör dahil 2400 TL. Daha performanslı bir sistem kurabilirsiniz. Tavsiyelere açığım, AMD de zorunlu değil. İntel toplayabilirsiniz. Cevaplarınızı bekliyorum.
Overclock yapmayı düşünmüyorsan AMD sistem almanın hiçbir anlamı yok. Sistemde uyumsuzluk yok. Ama gel biz seni intele yani daha iyi oyun oynayabileceğin bilgisayara geçirelim.
Overclock yapmayı düşünmüyorsan AMD sistem almanın hiçbir anlamı yok. Sistemde uyumsuzluk yok. Ama gel biz seni intele yani daha iyi oyun oynayabileceğin bilgisayara geçirelim.
Aynı bütçeye olucak ise hay hay. Yapabilirseniz bekliyorum bir Intel sistem. Zaman önemli değil ne zaman isterseniz yapabilirsiniz. Sağolun ilgilendiği bizden dolayı.
Aynı bütçeye olucak ise hay hay. Yapabilirseniz bekliyorum bir Intel sistem. Zaman önemli değil ne zaman isterseniz yapabilirsiniz. Sağolun ilgilendiği bizden dolayı.