AMD FX X8 8320 ve MSI GTX 760 Twin FrozrGaming Tabanlı Sistem

• Konuyu başlatan Klein
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.044
Önerdiğin sistem ilk yazılan sistemden oyun için daha düşük bir sistem üstüne bir de VGA monitör önermişsin, üstüne bide daha performanslı demişsin...
Bu sistemi alın. SSD'yi sonradan alabilirsiniz.
285.png

Önerdiğin sistem ilk yazılan sistemden oyun için daha düşük bir sistem üstüne bir de VGA monitör önermişsin, üstüne bide daha performanslı demişsin...
Bu sistemi alın. SSD'yi sonradan alabilirsiniz.Eki Görüntüle 41417

Oyun açısından daha performanlı olacak. Monitörün kötü olduğunu belirttim. Ayrıca kendim SSD kullandığım için SSD 'siz bilgisayar onermiyorum bence gerekli. Topladığımız sistemler arasında pek bir fark yok.

Oyun açısından daha performanlı olacak. Monitörün kötü olduğunu belirttim. Ayrıca kendim SSD kullandığım için SSD 'siz bilgisayar onermiyorum bence gerekli. Topladığımız sistemler arasında pek bir fark yok.
Oyun açısından nasıl daha performanslı olacak anlatsana biraz bir R9 270X diğeri GTX 760. SSD sornadan da alınır. Topladığım sistemde topladığın sistemi havada tokatlar.
AnandTech | Bench - GPU14

Bu sistemi alın. SSD'yi sonradan alabilirsiniz.Eki Görüntüle 41417
Sistem çok güzel olmuş. Teşekkür ederim. Parça parça almayı planlıyorum. Sizce hangi parçadan başlayayım almaya ?

Diğer sistem için de çok teşekkür ederim sağolun yardımlarınız için.

Oyun açısından nasıl daha performanslı olacak anlatsana biraz bir R9 270X diğeri GTX 760. SSD sornadan da alınır. Topladığım sistemde topladığın sistemi havada tokatlar.
Birincisi laflarına dikkat et. Sisteme gelirsek monitörün kötü olduğunu belirtmiş. Birde R9 270X ile GTX 760'ın performansı eşit. GTX 760'ın tek artısı CUDA çekirdeği olması ama arada çok büyük bir fiyat farkı var. Bundan dolayı renderda yapılmayacaksa GTX 760 gereksizdir. Arta kalan miktarlada SSD koyulmuş. Sen her siteye güvenme. :)

Birincisi laflarına dikkat et. Sisteme gelirsek monitörün kötü olduğunu belirtmiş. Birde R9 270X ile GTX 760'ın performansı eşit. GTX 760'ın tek artısı CUDA çekirdeği olması ama arada çok büyük bir fiyat farkı var. Bundan dolayı renderda yapılmayacaksa GTX 760 gereksizdir. Arta kalan miktarlada SSD koyulmuş. Sen her siteye güvenme. :)
Kendin bak özellikle BF3 karşılaştırmasına. Zaten tartışmanın anlamı yok. Aynı fiyata çok daha iysini topladım arkadaşa.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı