AMD FX X8 8320 vs i5 4460 Sistem Seçimi

Batuhan BAYAR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hafta sonu vatandan kasa toplamaya gideceğim. Kafamda iki sistem var. Biri yazdığım biri de amd fx x8 8320 + soğutucu olan bir sistem, anakart vs yine bu seçtiğim fiyatlarda olacak. Çizim ve oyun amaçlı kullanacağım, sizce intel mi amd mi ? Nedeni ile yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

MSI H81MPro anakart.

Core i5 4460 İşlemci.

MSI R7 370 Ekran kartı.

1 TB HDD.

120 GB SSD.

8 GB 1600 MHz RAM

Frisby fc-9020G 500W kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel i5 4460, Frisby - Everest harici kasa, R7 370 yerine Gtx 950 öneririm. Amd Fx güncelliğini kaybetti.

8320'yi doğru çalıştırabilmek için üst seviye bir işlemci soğutucusuna ve MSI H81MPro ile kıyasladığınızda çok daha pahalı bir anakarta ihtiyacınız var.
kısa keseceğim ucuz diye bilinen amd işlemciyi doğru çalıştırmak isterseniz eğer çok daha pahalıya çıkıyor.
Not: önceden 8320 kullanıyordum 2 aylık sıfır sistemimi satıp 4460 sistem topladım iyi ki yapmışım

FX 8320 masraflı ve güncelliğini yitirmiş bir işlemci. Yıllardır Frisby kasa kullanıyorum, hiç sorun olmadı, memnunum fakat Frisby güç kaynaklarından hiç memnun değilim. Bütçeni tam olarak yazarsan daha çok yardımcı oluruz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı