AMD FX X8 8350 R9 380 sistem tavsiyesi

Acun0303

Decapat
Anakart: Asus M5A97 EVO R2.0
İşlemci: AMD FX X8 8350
Ekran Kartı: MSI R9 380 4 GB Gaming
RAM/Bellek: Kingston Hyperx 8 GB 1600MHZ
SSD: Samsung SSD 840 PRO 128 GB
Soğutucu: Cool Master TPC 812
Kasa: Thermal Take element VK9000 Series (POWER DAHİL 700W)
SSHD: Seagate 3.5" 1TB HDD + 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD
Nasil arkadaslar oyun icin alacağım is gorur mu? GTA IV, PUBG gibi oyunları guzel oynatir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtiniz. Topladığınız sistem DDR3. Ölü yatırım olur. Yarın dur ben bir işlemci değiştiriyim dediğinizde komple sistemi değiştirmek zorunda kalmayın.
2 el aliyorum kardsm 3 bin tl
Böyle bir sisteme asla para vermeyin. Paranıza yazık olur. Bütçenizi belirtin daha iyi bir sistem alabilirsiniz.
2 el zaten kardsm 3000 tl

3000 TL'ye bu sistemi almayın. 500 TL daha üzerine ekleyip, https://www.itopya.com/da-g2-r5-2500x-asus-rx570-strix-oc-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistemi almanızı kesinlikle öneririm.
Fiyat şu an 3600 gözüküyor fakat 480 gb ssd çıkarıp 240 gb ssd'ye çekerseniz fiyat 3500'e düşüyor. Yerinizde olsam bunu alırdım.
Pupg veya gta i rahat oynayabilirmiyim
3000 TL'ye bu sistemi almayın. 500 TL daha üzerine ekleyip, https://www.itopya.com/da-g2-r5-2500x-asus-rx570-strix-oc-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistemi almanızı kesinlikle öneririm.
Fiyat şu an 3600 gözüküyor fakat 480 gb ssd çıkarıp 240 gb ssd'ye çekerseniz fiyat 3500'e düşüyor. Yerinizde olsam bunu alırdım.
Kardesm sen bu islerden anliyosun galiba senle ozel konuşa bilirmiyiz

Pupg veya gta i rahat oynayabilirmiyim

Kardesm sen bu islerden anliyosun galiba senle ozel konuşa bilirmiyiz
Technopat'ta bildiğim kadarıyla özel mesaj seçeneği yok varsa da ben bulamadım sanırım. Buradan konuşabiliriz, hem diğer arkadaşlar da yardımcı olurlar benimde yanlışım olursa düzeltebilirler.

Ama kesinlikle bu fiyata bu sistemi almayın, etmez satan arkadaş elinden çıkarmaya çalışıyor belli ki fakat fazla para istiyor. Bu fiyata o sistemden daha iyisini alırsınız.

Son düzenleme:
Technopat'ta bildiğim kadarıyla özel mesaj seçeneği yok varsa da ben bulamadım sanırım. Buradan konuşabiliriz, hem diğer arkadaşlar da yardımcı olurlar benimde yanlışım olursa düzeltebilirler.

Ama kesinlikle bu fiyata bu sistemi almayın, etmez satan arkadaş elinden çıkarmaya çalışıyor belli ki fakat fazla para istiyor. Bu fiyata o sistemden daha iyisini alırsınız.
letgodan sahibindenden ariyorum isterseniz bi girin sahibindene afyondaki masaustu cihazlara bakin bana uygun olani onerirmisiniz 3000 tl ye kadar ben pek anlamiyorum gta pupg gibi oyunlar oynucam

letgodan sahibindenden ariyorum isterseniz bi girin sahibindene afyondaki masaustu cihazlara bakin bana uygun olani onerirmisiniz 3000 tl ye kadar ben pek anlamiyorum gta pupg gibi oyunlar oynucam
Anladım sen elden almak istiyorsun fakat öyle yapma bence. İnternetten alabilirsin, güvenmiyorsun anlaşılan fakat itopya.com güvenilir bir site.

Yukarı attığım sistem senin alacağın sistemden daha güncel, daha iyi, ikinci el değil sıfır parçalar (garantili) ve daha uzun ömürlü olacak. Gel o parayı daha iyi kullan.

Aslında sistem epey bir süre iş görür ama eski mimari olduğu için 3000 TL verilmez bende FX-8300 işlemcili sistem kullanıyorum her türlü yetiyor bana 8 GB DDR3 Ram ile kullanıyorum zaten sistem imzamda yazıyor hiç sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı