Haklisin kardesim ama bude 3000 in icinde monitör de var
Ekran karti güzel ama eski
Yaza artık, Bf5'in 144 HZ Monitörümde hakkını verecek kart lazım. 1080TI veya RTX 2080 ayarında bir kart. NVIDIA bakarım, o zamana AMD benzer performansta uygun birşey çıkarsa da sürücüler yüzünden güvenmiyorum.
RX 470, 480, 570, 580 kullananlar hata silsilesine tutuldu mu yandı.
Bir ay boyunca çıkardıkları resmi driver yüzünden Rainbow Six Siege'de çökmeler yaşadım. Utanmadan bilinen hatalara: Oyunda duvar patlatıldığında oyun çökebilir yazıyordu.
Geçen çıkan resmi driverda bilinen hatalarda BF5'te yaralıyken biri sizi kaldırdığında ... diye devam eden rezil bir ifade vardı.
Radeon Relive ile kayıt alamıyorum, görüntü var ses yok kayıtta. DDU ile driver kaldır, kurul nafile.
Forumda size de denk gelmiştir. Bilinmeyen bir hatadan dolayı Radeon Wattman durduruldu gibi bir ifadeyle oyunlarda crashler iki ay sürmüştü. DDU ile sürücü kaldır, kur, format attım Windows orjinal, en son PSU değiştirdim gitti 600 küsür yine düzelmedi. Kendi kendine driverlarla düzeldi.
Bunları benim gibi birçok kişi yaşadı. Her update notunda Vega kartlarla ilgili birsürü bilinen hata yayınlıyorlar.
En popüler oyunlara bile sürücü yapamıyorsa o firma daha ne diyeyim.
Bu sebeplerden bir sonraki kartım NVIDIA olacak.