Amd FX X8 9590 Sistem Toplama

Sameths

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Amd FX X8 9590 tabanlı bir sistem kurar mısınız ? Crossfire yapılacak. Bu arada 4k çözünürlükte R9 290 düşünüyorum bunun içinde. Pc oyun için kullanılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
2011 yılında çıkmış başarısız ve güncel olmayan bir işlemci serisine 2015 yılında bu kadar yüksek fiyatlı yatırımlar yapmak mantıksız olur. Ayrıca chipset çok eskidi artık rakipler DDR4, M2 & PCi-e SSD, USB 3.1 teknolojileri kullanırken yüksek fiyatlar ödeyip yeni nesil teknolojileri kullanamamak istemezsiniz diye düşünüyorum. Soket yapısı olarak da yeni seri işlemciler gelmeyecek. Bu zamanda AMD almak çok mantıksız. 4K gaming için AMD tarafında R9 390 Crossfire yapabilirsin 290 yerine. Yeni nesil Intel Skylake mimarisi üzerinde 390X veya dediğim gibi 390 Crossfire yaparsan hem güncel hem de daha performanslı bir sistemin olmuş olur.

FX 9590 çok güç tüketen ve çok ısınan bir işlemci ve de her anakartta performanslı çalışmıyor. Kesinlikle FX 9590 fiyatında İntel işlemci alman daha iyi olur. Crossfire yapmakta basit iş değil, Crossfire'den tam performans almak istiyorsan X99 tabanlı sistem kurman lazım. Bu da sana pahalıya mal olur.

Elimde 9370 işlemciler var, çok meraklısıysan sana satayım bir tanesini ;)
Boşver oğlum ne yapıcaksın bu saatten sonra FX serisini. Yani kısa bir süre içerisinde yeni işlemcisini piyasaya sürücek AMD. Zaten FX'in sağlam bir evveliyatı var.
İ7 6700K veya 5820K bak.
R9 290 filan ? 2 yıl gecikmeli mi geliyorsun, anlamadım ki =))))

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı