AMD FX X8 9590 ve GTX Titan SLI Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Raxzor

Megapat
Herkeze Merhabalar Arkadaşlar ;

Bügün arkadaşım bir konu açtı sistem ile alakalı ancak sizler hayali sistem gibi şeyler söyleyip inanmadınız. Şimdide ben konu açıyorum. Evet sistemi ben topluyorum ve kesinlikle hayali birşey yok ortada. 6-7 ay içerisinde bu sistemi kesin olarak toplayacağım. Gerekirse toplanma halinde videoda çeker youtube'ye atarım hiç sorun yok. Bu şekilde bir sistemin türkiyede çok olarak olabileceğini düşünmüyorum. Zaten fiyatındanda anlaşılacağı üzere anakart'a gelince 2 tane titan ekran kartı takacağım için başka uyumlu anakart bulamadım. Tek bu vardı en iyiside buydu bu ekran kartına uyan. O yüzden bunu koymak zorunda kaldım. Başka uyumlu iyi bulursanız link atarsınız bakarım. Kafama yatarsa değiştiririm. Böyle bir sistemi sadece 1 kere toplayacağım için süper herşeyin en kralından koyuyorum en iyilerinden. 21.000 TL sınırım var. Bilginiz olsun bu arada sizlere sormak istediğim tek bir sorum var .

Soru : Uyuşmayan Parça Varmı ? Varsa Neler ?

Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkürler..

• ASUS M5A78L-M/USB3 AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 2000MHZ(O.C.) USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART
  • THERMALTAKE FRIO EXTREME LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
  • CORSAIR 16GB (2X8GB) DOMINATOR&PLATINUM DDR3 2400MHZ CL10 DUAL CHANNEL RAM (x2 çift)
  • AMD FX X8 9590 SOKET AM3+ 4.7GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
  • COOLER MASTER SILENT PRO HYBRID GOLD 80PLUS 1050W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
  • COOLER MASTER HAF 922 XM MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
  • PIONEER BDR-207EBK 12X BLU-RAY / DVD / CD YAZICI (1 ADET BD-R HEDIYE)
  • TUNCMATIK NEWTECH PRO 1 KVA 1/1 LCD ONLINE UPS
  • ASUS GTX TITAN GDDR5 6GB 384BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI (x2 çift)
  • CREATIVE SB ZXR PCI-E SES KARTI
  • ASUS 29" PB298Q GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR
  • THERMALTAKE TG2 THERMAL MACUN
  • MICROSOFT WINDOWS 8.1 32 BIT/64 BIT TÜRKÇE
  • SAMSUNG 1TB 840 EVO SATA 3.0 (OKUMA 540MB / YAZMA 520MB) SSD
  • SEAGATE 2.5" 1TB HDD + 8GB SSD SATA 3.0 64MB CACHE 5400RPM NOTEBOOK SSHD

TOPLAM FİYAT = 18980 TL

Git araba al bu parayla. Bu bilgisayarda hangi oyunları oynayacaksın ki? BF4 ise git gerçek ekipmanları al asker ol yani.

O kadar para harcamaya gerek yok. Çok fazla gereksiz masraf yapmışsınız. Ayrıca ceza yiyebilirsiniz.

6-7 ay içinde neler neler çıkar. Sistemi toplayacağınız zaman konu açınız.

Intel soket 2011 4930K toplamayı düşündün mü?
ASUS ROG serii monitör satın alman şart. ASUS'tan ROG Swift PG278Q Oyuncu Monitörü » Technopat
1Tb. SSD yerine 2 adet 128Gb Raid ve 2Tb HDD üçlemesi yapman yeterlidir. Daha fazla yere ihtiyacın var ise 2x256Gb + 2Tb HDD yaparsın. Buradan ötesi iş için kullanılan özel alanlara aittir.
Güç Kaynağı yeni serii Gold tam modüler 650W alman yeterli. Corsair RM650 gibi.

Eğer gerçekten toplayacaksan sana önerilerim:
-O bütçeye İntel almalısın ve anakartını değiştirmelisin.
-Hava soğutma yerine Seidon 240M tercih edebilirsin.
-O kasa yerine Haf X 942 almalısın.
-O kadar bütçen var GTX 780Ti(x2 ya da x3) almalısın.
-HDD seçimin yanlış. Caviar Black serisi ve Samsung Pro serisi almalısın.
-Monitör oyun için yapılmış bir monitör değil ve 27 inç olmalı.

Aklıma gelen bunlar.

Yanlış seçimler var. Anakart M5A78 L yerine M5A99X olmalı bu sisteme. Notebook sshd'si kullanmışsın onun yerine 2 veya 3 TB WD hdd ve bir tane 540 Gb +\- bir ssd alabilirsin. Bunun yanında o monitör sitede resimlerde görüldüğü gibi bir tasarıma sahip değil dikdörtgen bir şekli var. Seçtiğiniz kasada cpu var cpu'suz bir Full Tower kasa ve bir cpu almalısın. Anakartta tümleşik ses kartı var dvd yazıcı hatalı seçim. DVD okuyucuya okadar para harcamaya gerek yok, bunu seçin VATAN COMPUTER - PIONEER - DVR-S21FXV 24X .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı