Arkadaşlar ilk once teşekkür ederim eğer bakıyorsanız benım şöle bi sorunum var parçalarda ilk once parçaları bı bakın .
İşlemci : AMD X4100 3.60 GHZ QUAD CORE İŞLEMCI
EKRAN KARTI : 2 GB 256 BİT 7850 HD SAPHİRE
ANAKART : ASUS M97a
HARDDİSK : 1TP 7200RPM
SUP : 600 WOLT CORSAİR
RAM : 8 GB 1333MHZ KINGSTON
Arkadaşlar yukarda belirttğim sistemler ilk önce nasıl ben bu sistemlerde bf3 highta açabılırıyım ne gerekıyor bunların arasına , Birde işlemci nasıl bi işlemcı bazı kişiler doğarboz denılen birşey dediler işlemci için fazla anlamadım fakat İşlemcıyı daha üst amd fx 8350 olarak düşünorum napayım fikir istiyorum, ben csgo oynayan birisiyim csgo içinde fps gerekli 150 fps alıyorum düşük ayarlada 1024 ayarda Bana yardım edersenız sevınırım daha üst fps ler için
Şimdi sen hangi oyun olursa zaten bu sisteminle 1024 çözünürlükte oynayacağın için yüksek ya da orta yüksek ayarda yüksek fps alırsın. Ancak bir oyunda 150fps alman ya da 200fps alman arasındaki farkı sen göremezsin zaten. Yani 35-40 fps ile oynayabiliyorsan bir oyunu zaten yeterlidir. İnsan gözü daha fazla kareyi göremez zaten. Sen 40 fps'yi karşıladıysan bundan sonrası oyun grafiklerinde atlamalar, dalgalanmalar falan oluyor mu olmuyor mu ona bakmaya kalır en fazla.
Dediğim gibi oynadığın csgo oyununda 150 fps'nin üstü bir fps'ye çıkmanın sana bir getirisi olmaz.
Onun dışında yazdığın kadarıyla sistemin de fena değil. Eğer belleklerini 2x4 1866 Mhz seçseydin daha performanslı olurdu. Lakin FPS'ye çok da etki edecek bir fark değil bu.
Anakart 990 serisi, İşlemci 8350, Ram en azından 1600 mhz bir sistem olsa idi daha iyi olurdu. Buna birde ssd ekleyebilirsen baya iyi bir sistem olur. Bu dediklerimi yaptıkdan sonra bütçeni biriktirip Daha iyi bir ekran kartı alabilirsin.
Kaldırmayacağı anlamına da gelmez ancak dediğim gibi zaten kullanılıyor.
- - - Güncellendi - - -
Kaldı ki forumun Donanım Editörü Haluk Sekendiz de bu ayki donanım tavsiyelerinden birinde benim dediğim gibi FX-8120 işlemciyle 970 yonga önermiştir. Zaten 970 yonga seti çok eski değildir.