AMD FX4300 ve GTX550 Ti çok ısınıyor

yasin47

Decapat
Daha fazla  
  • AMD FX4300.
  • GTX550 Ti 1GB.
  • 8RAM
  • 120GB SSD.
  • 500W FSP hexa PSU.

Oyunlara girdim mi çok ısınıyor ve çok ses çıkarıyor. Kasada hiç fan yok sadece işlemcinin stok fanı bir de ekran kartının fanı var. İşlemcinin termal macunu yeni oldu ama ekran kartınınkini daha yapmadım. Ne yapsam ısınmaz ve çok kullanılmaz? Oyunlarda FPS çok düşmesin, yeter.

• AMD FX4300.
  • GTX550 Ti 1GB.
  • 8RAM
  • 120GB SSD.
  • 500W FSP hexa PSU.

Oyunlara girdim mi çok ısınıyor ve çok ses çıkarıyor. Kasada hiç fan yok sadece işlemcinin stok fanı bir de ekran kartının fanı var. İşlemcinin termal macunu yeni oldu ama ekran kartınınkini daha yapmadım. Ne yapsam ısınmaz ve çok kullanılmaz? Oyunlarda FPS çok düşmesin, yeter.
Win + R -> %temp%, temp, prefetch dosyalarını temizleyin. Disk temizlemeyi çalıştırın ve bütün disklerinize uygulayın. Win + R services.msc yazıp SysMain ve Bağlı kullanıcılar telemetrisini kapatın ayrıca Windowsun arama kısmını çok kullanmıyorsanız Windows Search hizmetinide kapatın ve devre dışı bırakın. Güç planını Nihai veya yüksek performans ayarlayın ve oyuna girdiğinizce CTRL + SHİFT + ESC kombinasyonu -> Ayrıntılar -> OynadığınızOyunAdi.Exe -> Sağ click -> Öncelik ayarla -> Yüksek

• AMD FX4300.
  • GTX550 Ti 1GB.
  • 8RAM
  • 120GB SSD.
  • 500W FSP hexa PSU.

Isındığını nereden biliyorsunuz? Sadece fan açıp açmaması ısındığı göstermez. Kasanıza daha fazla fan takın ya da anakartınızın desteklediği şekilde kasa değiştirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı